5 Şubat 2011 Cumartesi

Başbakan VS Pucca

Bildiğiniz üzre Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, referandum sürecinde yazdığı bir yazı nedeniyle 22 yaşındaki genç blog yazarı Barış Ünver hakkında suç duyurusunda bulundu. Başbakan Erdoğan’ın miting meydanlarında söylediği “PKK, BDP, MHP, CHP, YARSAV hepsi aynı cephede, hiçbiri evet demiyor. CHP, MHP terör örgütüyle ruh üçüzü oldu” sözlerine atıfta bulunan Barış Ünver hakkında 2 yıl hapis cezası isteniyor.

Bu olay akıllara müstehcen yazılarıyla dikkat çeken Pucca'nın 15 Ocak 2o1o'da yazdığı; ''Ezikler hadi yaşadınız, el dışında bişi yapacaksınız'' başlıklı yazısını akıllara getirdi bende. Okumak isteyenler bu linkten ulaşabilirler; http://passiflora-rapunzel.blogspot.com/2010/01/ezikler-hadi-yasadnz-el-dsnda-bisi.html . Konu başlığı altında ismini vermeden yorum yapan kişiler ve tartışmalar da var. Yorum sizin...

Tabi Başbakan VS Pucca kapışmasından önce 8ex-en8 ve Pucca Avukatlarıyla VS yapılması da gündeme geldi. Fakat 8ex-en8'in korkması nedeniyle bu karşılaşmanın yapılması beklenmiyor.

1 Kendini Yoran Yorumcu:

Adsız dedi ki...

Hadi ya Barış Ünver hapse mi girdi yani?

Tavsiye Etmem

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...