9 Ocak 2011 Pazar

Aref Kanıtladı; Türk İnsanının %8o'i Aptal..!

Herkes 8 Ocak Cumartesi Günü Show TV'de yayınlanan dünyanın en saçma programı olan Yetenek-sizsiniz Türkiye Programında ilizyonlarıyla gözleri büyüleyen İranlı Aref Ghofouri'yi konuşuyor. Konuşmakla kalmıyor onun zihin okuduğuna inanıyor.

Yaptığı ilizyonda önceden hazırlanmış kağıttaki sayıların toplayan 19519 sayısını elde eden seyircilerden seçilmiş kişiler bile bunun farkına varmıyor ve Aref'in zihin okuduğuna inanan binlerce insan mal gibi bir de iddia ediyor.

Aref başarılı mı..?

Evet ellerini hızlı bir şekilde kullanmayı bilen ve ''şimdi bir şey deniycem'' derken genelde o anda hızını iyi ayarlayan Aref katıldığı yarışmada gayet başarılıydı. Yaptığı ilk şovda yani beyin gücüyle yapıyorum diyerek kaşığı yamultup kıran Aref'in sırrı kaşıklarda saklı. Kaşıklar vücut ısısıyla kıralabiliyor.

Yaptığı ikinci şovda ise önceden hazırlanmış karttaki resimlerin hepsi Brad Pitt resmi ama bunu bizim insanlarımız çözemiyor.

Önceden hazırlayıp toplamını 19519 hale getiren Aref yeni kartıyla değiştiriyor ve reklamlarda gösterilip programda gösterilmeyen

19519
Kurtuluş Savaşı
Falanı
Filanı

Gibi kağıtta yazılan yazıları Show TV insanları büyülemek ve durumu çaktırmamak için göstermiyor.

İnsanlarımız Aref'in zihin okuduğuna kanaat getiriyor. Benim değil Cem Yılmaz'ın bir sözü var; adam zaten onu yapsa peygamberliğini ilan etmez mi..?

Peki Türk İnsanı Gerçekten Gerizekalı mı..?


Cumartesi gecesine kadar Facebook'ta 128 hayranı olan Aref'in Cumartesi gecesi hayran sayısı 2o.ooo'i geçmiş bulunmakta.

Google'da dün gece aratılan en fazla isim Aref Ghafouri olurken Türk insanı kalıcı kayıtlara da Aref Ghafouri ismini geçirmeye başardı.

8 tane fake facebook ve 2 twitter hesabı açıldı.

Aziz Nesin'in Türk insanının %6o'ı aptaldır sözünü kanıtlayan Aref hatta daha da fazla olarak Türklerin %8o'inin aptal olduğunu kanıtladı.

8 Ocak Cumartesi Google'da %8o payı alarak en fazla aratılan isim; Aref Ghafouri

13 Kendini Yoran Yorumcu:

negzel dedi ki...

canı gönülden katılıyorum sana...

TuTsİ dedi ki...

Ben anlamıştım zaten yaa

diye başlarlar aptal olmadıklarını ispata :P

Anken Stein ©8ex-en8 dedi ki...

haha

francesca mckennitt dedi ki...

Vay be. Milletin işi gücü yok cidden :)

Madame Red dedi ki...

Aslında olay aptallıktan değil, hepimiz aslında ardında bir sır olduğunu biliyoruz da, görmek istemiyoruz daha çok. Hatta The Prestige'den alıntı yapacak olursam:

"Every great magic trick consists of three parts or acts. The first part is called "The Pledge". The magician shows you something ordinary: a deck of cards, a bird or a man. He shows you this object. Perhaps he asks you to inspect it to see if it is indeed real, unaltered, normal. But of course... it probably isn't. The second act is called "The Turn". The magician takes the ordinary something and makes it do something extraordinary. Now you're looking for the secret... but you won't find it, because of course you're not really looking. You don't really want to know. You want to be fooled. But you wouldn't clap yet. Because making something disappear isn't enough; you have to bring it back. That's why every magic trick has a third act, the hardest part, the part we call "The Prestige"."

Adsız dedi ki...

insanlari neden bu kadar kucumsedigini anlamiyorum ,senin bu anlattiklarini kimse bilmiyor mu saniyorsun,adamin yaptiklarinin illüzyon olmadigini mi savundular, tabiki el cabukluguyla halledecek isini bu bile bir yetenek isidir,yani ben gidip yapamam o el cabuklugunu.. adam show yapti ve herkeste bunun farkinda yani dedigin kadar buyuk bir aptallik söz konusu degil bi aptallik varsa bu kendi milletini bu kadar asagilamak olurdu !

Sergerdan dedi ki...

Çok saf bu millet ya.

Anken Stein ©8ex-en8 dedi ki...

Bu çocukda doğuştan yetenek var keşke bende de olsa düşünsene tahmin edebilio önceden diyen koca koca kızları görünce sende o insanların gerizekalı oldugunu düşünürdün. Facebook milleti işte.

yamesin dedi ki...

Mimlendin:)

otomatik portakal dedi ki...

ya ama ama.. beyin gücü.. kaşık.. ya ben inanıyordum ona hayallerim yıkıldı :/ :D

salağız vallahi de billahi de :D hayır bi de herif çıktıktan sonra tıklanma rekorları kırmız ya :)) sefillik ya :)

otomatik portakal dedi ki...

bu arada.. o kaşığı kontrol etmiyorlar mı yahu.. jüri diye geçmiş oraya üç kafadar.. bi tanesi de eline alıp ulan bi hile mi var diye bakmaz mı.. ya da yaptılar da çaktırmadılar mı.. bak bilemedim şimdi..


izlememiştim de ha.. dur ben bi gugıla aref yazayım ;)

otomatik portakal dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Hero of Darkroom dedi ki...

sonuç olarak adamın bir yeteneği var... Bakıyoruz bizim var mı ; yok.. Özeleştiride hoştur ..
Onun dışında türk insanı gerizekalı değilde tembeldir, az imkanlıdır, bişeyi anlamak için uğraşmaz..
Açıkçası facebokta ki like butonunu neden bu kadar önemsediğinizide anlamış değilim..
Kişisel olarak facebokta ki like butonuna bu kadar önem veriyor olmanda yüzde 80 lik bir orana girmene neden oluyor ...

Tavsiye Etmem

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...