1 Ağustos 2011 Pazartesi

Ram_Azan

What is Ramadan? Ramazan ne lan? 1oo sene sonra toplumumuzun soracağı soru...

Geçenlerde bi akrabalarımızın yazlıklarında mevlütleri vardır. Ramazan öncesinde lokma-pide hayırı gibi bişeydi işte. Fotoğraflarını gördüm, denizden çıkıp mevlüte gelmişler. Ayıp mı günah mı bilemedim? Kadınlar bayağı bildiğiniz bikiniyle oturuyor. Altlarında mini short üstte bikini. Artık ne deniyosa. Daha komiği de ne biliyor musunuz? Başları kapalı. Ee yuh artık abartıyosun diyeceksiniz ama valla da billa da öyle. Hatta okey oynayanları da gördüm. Bu ne rezilliktir lan?

Gelelim ramazan abiye. Ben pek oruç tutmam ama tutanlara saygı göstermek zorunluluğu vardır her insanın. Şimdi hocam kızlar don külot gezer olmuş bi de diyolar ki "ah ben niyetliyim!" belli zaten ablacım sen bayağı bi niyetlisin. Aman bize ne de diyemiyorum. Ramazan dünyaya bir ay boyunca misafir olarak gelir. Fakat son yıllarda pek iyi karşılayamaz olduk ramazanı. Şimdi benim anlamadığım bişey daha var ki bunun pek ramazanla alakası yok ama. Biz erkekler üstsüz gezsek de ayıp olmuyo ya hani ama biz pek üstsüz gezmezken bu kızlardaki gösterme merakı ne? Mide bulandırıcısınız kusura bakmayın ya da bakın banane lan. Güzelsiniz ya da değilsiniz o benim umrumda değil ama yozlşmaktan vazgeçin. İçin, sıçın, yeyin, için karışmam ki bunu bende yapıyorum. Evimde herhaltı yerim ama evimde.

Oruç tutanlara Allah, güç, kuvvet versin ne diyelim. Önce söylediğim gibi ben pek tutmam. TFF'ye söyleyinde ligleri erteleyeceğini ramazanı bir ay ertelesin. Neyse görüşmek üzere. Ramazanı olanlara iyi ramazanlar.

1 Kendini Yoran Yorumcu:

Adsız dedi ki...

Bir şeyi ya tam yapacaksın,hakkını vereceksin ya da hiç yapmayacaksın ki üstünde iğreti durmasın...
Bir de dediğin gibi ilginçtir ki erkekler kapanırken kadınlar açılıyor her nedense :)Erkekler için serbest olmasından mıdır bilinmez ? Acaba diyorum kadınlar için de açılma işini tamamen serbest bıraksak o zaman açılmaktan,saçılmaktan vazgeçerle mi ? Malum ya bir şey ne kadar yasaksa o kadar ilgiyi cezbeder...Bi serbest bıraksan hepsi kapanır belki...Amaaann nasıl olsa yasak değil diyerekten :))))

Tavsiye Etmem

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...