3 Haziran 2012 Pazar

Hepimizin AMK

Bir toplumda her cümlenin, her isteğin, her lafın sonuna bu kısaltma nokta niyetine konuyorsa, gazetelerin bile ismi oluyorsa o toplumda ne kadına şiddet ne kadına tecavüz çözümlenebilir. Hatta buna bile "n'alakası var yeaa?" diyenler çoğunluktayken kürtajı, tecavüzü tartışmak ne haddimize.

Eskiden argonun bile kültürü vardı ama asla argo küfür olmazdı. Şimdi ise amkler, a.q.lar falanlar filanlar.
Küfretmeyen küçücük bir çocuğun arkadaşları arasında dışlanması, süt çocuğu diye adlandırılmasına şahit oldum geçenlerde. Toplumumuz şu an bataklığın dibine doğru hızlıca yok katetmekte. Malesef ki buna kimsenin itirazı bile yok. Aksine herkesin hoşuna gidiyor sanki. Kızların bile ağzına sakız olmuş amkler varken bunu dile getirmeye ne gerek var ki?

İnsanların birbirine tahammülü kalmadığı toplumumuza bir göz atın. Sokağa çıkın, internete girin. Kimi kiminin annesi, o onun kardeşini falanları filanları....

O kadar iğrençsiniz ki bu ülkede bu toplumda yaşamak istemiyor insan. Neyse birileri çıkıp bunlara itiraz ettiğinde milletin vajinası demiycem; AMI senin derdin mi oldu diyeceklerdir belki. Ben bile şu yazdıklarımın altına Hepinizin AMK yazmayı düşündüysem bi aynaya bakıp düşünmekte fayda var diye düşünüyorum. Keşke biz düşünebilseydik. Kelimelerimizin, yazdıklarımızın, söylediklerimizin nerelere varacağını, ne anlam ifade ettiğini?...

Biz artık argoyla küfürün, iyiyle kötünün ne olduğunu idrak edemeyen bir toplumuz. Yazıklar olsun bize. Yazıklar olsun hepinize.

1 Kendini Yoran Yorumcu:

Adsız dedi ki...

Bu yazıya,fİkre yorum yerine NOKTA.BİTTİ yazılır...Katılıyorum...

Tavsiye Etmem

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...