10 Ekim 2011 Pazartesi

PKK Sempatizanları

2oo6 yılından bu yana biz Türkler'in kulaklarına medya tarafından alıştırılan bir kavram PKK Sempatizanları. %1oo saf katıksız orospu çocuğu demek bir başka tabir ile. Peki bunların teröristten ne farkı var? Türk ceza kanununda orospu çocuğu olmanın henüz bir karşılığı yok. Yani ceza sistemimize göre sempatizan olmak sokaklarda devlete, polise, askere taş ve molotof atmaya izin veriyor. Anayasamıza göre terörist sayılmayan bu itler bize göre terörist olmadığını göstermiyor. Her geçen gün daha da çoğalan bu fareler malesef ki çok yakında vatanı parçalamayı başarabilecekler. Zaten yeni anayasa hazırlıkları da başlıyor bunlar için.

Eğer Türkiye'nin batısında, kıyılarında yaşamıyorsanız lütfen yazdıklarıma dil uzatmayın. Yaşadığım şehrin yaklaşık 1 milyon nüfusu var ve 45o binden fazlası Kürt kökenli. Bunlardan ne kadarı sempatizan ne kadarı islamcı ne kadarı terörden kaçmış, ne kadarı modern düşünmeye gerek yok. Eğer memleketimde bir tek Kürt bile kalmayacaksa ayrılmayı isterim dedirttiler sonunda bizlere. Bu Kürt en yakın arkadaşımda olabilir. Son dönemlerde moda olan faşist kelimesini sizler benim için kullanabilirsiniz. Fakat asla bizim burada yaşadıklarımızı anlayamazsınız. Her sabah yollarda ilkokul öğrencilerine bile tecavüze yeltenen bu pislikleri def etmenin çaresi neyse bulunsun. Bakın yakalım demiyorum.

Yurdumun dört bir yanından her gün bir acı haber geliyor ve bu pislikler masum insanların acımasızca katledilmesine kahkalarla gülüyorlar. Peki suç kimde? Hala vurdumduymaz kimlikte, utanmadan çocuklarının kanını yerde bırakan artık şanından esir kalmayan asil Türk milletinde. Bugün şehitler varsa senin için var. Sen rahat yaşa diye orda onlar enayice geberdi. Evet tam tanımı budur bunun. İster yanlış anlayın ister anlayamayın. Bizim çocuklarımız, gençlerimiz, arkadaşlarımız aptalca GEBERDİ ve gitti. Ne için, kim için? Karnı geniş hala bunları normal karşılayıp televizyondan izleyip, ordan burdan vatan kurtarmaya çalışan karnı geniş aptal Türk milleti için.

Terör örgütünün lideri, bebek katilinin posterinin açıldığı güzel ülkemde daha ne kadar suskun kalacağız? Hiç mi şerefimiz yok bizim? Çocuklarınız öbür dünyadan sizlere bakarken biz hala haysiyetsizce bunları mı izleyeceğiz? Ne yapabiliriz ki diyenleri duyuyorum sanki. Haklısınız sizde. KAHROLSUN PEKAKA diyen bir aslan parçasının dayak yeyip, biber gazıyla susturulmaya çalışılan bir toplumuz biz. "Elin arabı" demokrasi için devrim yaparken biz krallık için yasa çıkarabiliriz yakında. Malum 4. kez seçilmek her babayiğidin harcı değildir bu ülkede. Bugün şu yazdığımı yazmak isteyen, içinden geçiren, kendi aralarında konuşan milyonlarca insan var ama söyleyemiyor. İnsanların ağzı mühürlü. Korku ve baskıyla yönetilen bir toplum. Polise molotof kokteyl atmaya ceza veremeyen bu toplum polisten dayakta yer biber gazıda.

Korkmayın artık ! Bugün istedikleri yerde insanları katledenler dışarıda krallar gibi gezerken bu korku niye? Sen zaten ölmekten korkmuyorsun. Bugün nerede bir patlama olacağını bilemezsin. Tostunu yerken aptalca geberip gidebilirsin.

Daha 20 yaşında gencecik insanlar ölüp gidiyor. Hayatında yaşamadığı şey kalmamış 9o yaşındaki başbakanın annesi ölünce tüm kanallar cenazesini canlı yayınlıyor. Kabe örtüsünü 96 farklı açıdan yayınlıyor ama Türk bayrağına sarılı gençler kimsenin ciğeri yanmadan siz aptal insanlar için eriyip gidiyor. Dün bebek katili için serbest bırakılsın yürüyüşü yapılırken bizim insanımız buna nasıl tepki vermiyor? Ben bugün bu yazıyı yazarken bilmemne bilmemne savcısı tarafından gözaltına alınabilirim. Bunun yakıştırmasını da çok güzel yaparlar. Provokatör diyebilirler ama aynı şeyi gerçek faşizmin direnişçileri olan PKK Sempatizanları yapınca kimsenin umurunda olmaz. Onlar polise tokat atabilirler. Onlar halkları provokate edebilirler. Onların bu hakları vardır. Fakat benim ülkemde ülkemi korumak bizim için suçtur. Hepinizin Allah belasını versin. Gidin bi aynaya bakın nursuz pigmeler. Bir insan asla ama asla bu kadar çirkin olamaz. Sizler insan olamazsınız.

Kahrolsun PEKAKA dediği için sözde barış ve demokrasi koruyucuları tarafından dövülen İzmirli abimiz. Onlar öyle şerefsizdir ki Mehmetçik'e T.C. Askeri diyebilirler. Onlar öyle şerefsizlerdir ki kendileri gibi PEKEKE demeyen gençlerimizi sokak ortasında dövüp, öldürebilirler. Tabi bunu da kesin Kürt halkı için yaparlar. Barış için...


Savaşı Bilmeyen Barışı Da Bilmez..!

5 Kendini Yoran Yorumcu:

Adsız dedi ki...

Söylediğin gibi hiçbir insan bu kadar çirkin olamaz. Allah bunları tipleriyle cezalandırmış. Bunlar "insan değiller"

Anken Stein ©8ex-en8 dedi ki...

gerçekleri söyleyine ırkçı diyorlar bize.

Adsız dedi ki...

istediklerini söylesinler. biz yine de doğruları söylemekten vazgeçmeyeceğiz.

Yeraltından Notlar (¡) dedi ki...

Haklılar, ırkçısınız.

Yeraltından Notlar (¡) dedi ki...

Haklılar ırkçısınız, ve de sınıf bilinciniz yok..

Tavsiye Etmem

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...