11 Ekim 2011 Salı

Yıl: 3 Yaş: 1 (Tenk Yu Sizlere II)

Blogspottaki 3, buradaki 1. senemde wikia yolları bana görünüyor.

Uzun bi aradan sonra blogspot'un artık eskisi gibi tat vermediğini, kiminizin meme uğruna tumblr'a, wordpress'e kaçtığı çok net.

Yeni bir ilişkiye başladığımı değil de seviyorum dediğimden bu yana sizleri satıp 2o'den fazla kız arkadaş tarafından engellendim. Bence büyük başarı bu. İnsanları tanıdım. Sanal ortamda da dostlukları tanıdım. Kızdık, birbirimize çattık, güldük, eğlendik. Hepimiz saçma sapan sorunları olan psikolojik hastalardık.

Aslında hep burada gerçektik. Gerçek yaşam dediğimiz dünyada söyleyemediğimiz sözleri, düşünceleri burada açıkca belirttik. Dediğim gibi hep burada gerçektik.

"Dişi ile erkek asla arkadaş olmamalı, olamaz" tezini hipoteze çevirmeyi başardım kendimce blog sayesinde. 7-8 kız arkadaşın evlendikten sonra blogta daha esebiyet-ül ciddi olduğunu gördük. Evlenmeden önce her konuda görüş bildiren kadınlarımızın evlendikten sonra blogta sadece yemek, kadın, moda ve günlük yaşamlarını konu alan yazılarını sergilediler bizlere. Olması gereken hep bu muydu yoksa evlenmeden önceki halleri mi? Bunun cevabı bende yok. Bir erkek olarak her zaman geleceği düşünerek hareket etmelerini isterim kız arkadaşların.

Blogspottaki 3. yılımı kendi kendime kutlarım. Kendi kendime diyorum, artık kumanda panelinde 4 ya da 5 blog yazan görüyorum. Daha öncede söylediğim gibi twitter ve tumblr sizi tembel yaptı. Gerçi 3 sene içinde blogger sayısı çok arttı. Eskiden daha az kişi vardı ve herkes biribirini okuyordu. Komşu, arkadaş gibiydi. Sanal ortamda da insan artınca sokaklardaki, apartmanlardaki birbirini tanımayan komşular gibi olduk. O yüzden yine yalnızlığı ya da eskiden olduğu gibi sıcak arkadaş ortamını arıyoruz ve blogspottan kaçıyoruz. Yakında bende wikia'ya giderim. Burası da öyle dursun bakalım şimdilik.

Herşey gönlünüzce olsun.

4 Kendini Yoran Yorumcu:

-lâl'im 'si dedi ki...

seninde herşey gönlünce olsun.. :)

Anken Stein ©8ex-en8 dedi ki...

teşekkürler.

Kumbaramdaki Kelimeler dedi ki...

nice yıllara;)

eLmyra dedi ki...

nice yıllara ;)

Tavsiye Etmem

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...