17 Kasım 2010 Çarşamba

1 Yeni Bayram Mesajınız Var..!

Hakaret içeren yorumlar nedeniyle bazı kişileri blogumdan engelleyip, sildim. Artık bana tekrar hakaret etmek için başka bi hesap mı açarlar bilemem. ''Çok meraklıyız sanki senin yazılarına'' diyecekler biliyorum, bunlar sonuçta yazılarımı takip eden insanlar ve her ne hikmetse yazılarımı da beğenmediklerini söylüyorlar. Ben kıskançlığın, çekememezliğin sadece kızlar arasında olduğunu düşünürdüm ama erkeklerde de oluyormuş, bunu blog alemi gösterdi bizlere. Yazılarımı beğenmiyorsun tamam o zaman okuma arkadaş, ben sana zorla gel oku mu diyorum. Zaten senin blogunu da takip etmiyorum ben. Ayrıca okuduğunuzda söylenemez. Götünüzden anlıyorsunuz çünkü. Bi de bunlar 18 yaşındaki çoluk çocuk olunca daha da sinir bozucu oluyor. Hatta benim yazılarımla kendi bloglarında yazı yazıyorlar. Sonra da yorumları da kapatıyorlar. Neden..? Çünkü haksız olduklarını kendileri de biliyorlar. Adetten-gelenekten bahsedenler önce ayıbın ne olduğunu öğrenmeleri lazım.

Her neyse diyeceklerim bu kadar. Bundan sonra böyle arkadaş. Ya hiç bir yoruma cevap vermiycem ya da hakaret edenleri silecektim. Silmeyi tercih ettim çünkü diğer arkadaşlara haksızlık etmek istemem. Adam gibi karşıt düşüncesini belirtenlere hiç bi lafım yok. Bir de düşünün yani Kurban Bayramındaymışız...

Bayram demişken bi şey anlatıcam size; dün bayram mesajlarıyla doldu cep telefonlarımız biliyorsunuz, ben kimseye mesaj atmadım onun yerine istediğim kişileri arayıp konuştum da her neyse bi mesaj gelmiş. Zaten hepsi copy-paste, birbirinin aynısı. Mesaj şöyle arkadaşlar;

Tarih : 16.11.2o1o
Saat : 11.43
Gönderen : X.... X....


''Hayır kapılarının sonuna kadar açık, kaza ve belaların bertaraf olduğu Kurban Bayramının yaşadığınız tüm sorunları alıp götürmesi dileğiyle. Kurban Bayramınız mübarek olsun, tüm dertleriniz deva bulsun.'' Y.... Z....

19 Kendini Yoran Yorumcu:

Entel Karınca dedi ki...

Cem, çok iyi yapmışsın engellemekle. Biz okuyucuların olarak seni yalnız bırakmayacağız. :)

Anken Stein ©8ex-en8 dedi ki...

O yazı da burda onu da verelim;

http://desarjoluyorum.blogspot.com/2010/11/cevap.html

benim anlatmak istediklerimle onun anladıgı cok farklı ama bi de cevap olarak yazmış ama nedense yorumları da kapamış. Güvendigimiz insanlardı bunlar bi de gelip bloguma hayvansın işte bilmenerene bilşey sokayım gibi yorumlar şok etti beni.

Neyse ben burdayım isteyen okur beğenmeyen okumasın desem de okuyorlar. Hakaret etmeden tabi.

Sonuçta ben kimse için yazmıyorum.

"Kirli Suyunda Parıltılar." dedi ki...

18 yaşında çoluk çocuk...
16 yaşında olup 40 yaşındaki insanlardan daha bilgili, anlama kapasitesi daha yüksek olan kişiler de var. Genelleme yapmamalısın bence.

Anken Stein ©8ex-en8 dedi ki...

Genelleme değil alınganlık yapmasan.

"Kirli Suyunda Parıltılar." dedi ki...

Alınganlık yapmıyorum ki. Sadece senin gibi bloggerdan bu tarz bir şey beklemiyordum ilgimi çekti o yüzden.

Anken Stein ©8ex-en8 dedi ki...

Ne alakası var 18-19 dediğimde bi sorun oldugunu sanmam. Kız arkadaşım 19 yaşında mesela. Genelleme yapmıyorum. Beyin yaşlarından bahsetmiştim.

"Kirli Suyunda Parıltılar." dedi ki...

İşte senin böyle düşündüğünü tahmin etmiştim zaten. Ama yazıdaki kısımdan daha sert bir yorum çıkıyor gibi . O yüzden dedim.

Anken Stein ©8ex-en8 dedi ki...

Saygı yani anladıgın gibi. 18 yaşında biri 24 yaşındaki birine saygısızlık yaparsa hem de buna klavye üzerinden yaparsa biz buna QWERTY EDEBİYATI diyoruz ;)

"Kirli Suyunda Parıltılar." dedi ki...

Anladımmm :D

Lethe dedi ki...

Ya devir bok atma devri zaten iyi yapmışsın:)mesajdaki x y z ne ya:D

Anken Stein ©8ex-en8 dedi ki...

Gönderen x ama mesajın altında y.z. yazıyo anladın mı :) şimdi olayı. Copy-Paste hesabı ;)

Lethe dedi ki...

anladım,bi yandan iktisat çalşıyorum da:D

Anken Stein ©8ex-en8 dedi ki...

P=0 diosun yani anladım :P

!la row güncel dedi ki...

uuuu verdiğin linke girdim de adam son paragraftan yola çıkarak döktürmüş mübarek:)

Aslında bende senn ismini vererek bir yazı yazdımda amacım seni eleştirmek diildi yani sana hak verdiğim için yazdım;)

hem biz izleyicilerin sana yeteriz diim mi amma:D

Anken Stein ©8ex-en8 dedi ki...

Yeeeees :)

Emreabf dedi ki...

Bir çok yerde blogunu gördüm kurban bayramı yazısı nedeniyle hakaretler edilmiş sana hatta bloglarında uzun eleştriler yazmışlar.
Bütün dediklerine katılıyorum adam gibi eleştiren tabiki eleştirir düşüncesini söyler ama bunlar gibi hayvanlaşmamın lüzumu yok.Gayet güzel cevabını vermişsin.Kurban bayramına gelince vahşet ve rezillikden başka bir şey değil bence.

Anken Stein ©8ex-en8 dedi ki...

Bişey söylüycem sakın burdaki kimse alınmasın bi de başıma bu çıkmasın.

1o aptalın içinde tek akıllı sensen sana aptal derler...

Benim durumda o 2 - 3 kendini akıllı sanan küfür ve hakaretleriyle şov yapan arkadaşların garezlerini ben biliyorum da söylemiycem nedenini. Gelmesinlerde bloguma, yazmasınlarda...

Adsız dedi ki...

Karışmış buralar klavye başında herkes istediğini olur parmak uçlarındaki zehir akar sanirlar oysa onlar daha farkında değiller fişi çekince orda kalırlar.dört kenarlı bi ekran da

Anken Stein ©8ex-en8 dedi ki...

aynen öyle ...

Tavsiye Etmem

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...