13 Kasım 2010 Cumartesi

CCB

Sen cinlerin anasına, avradına, bacısına küfredersen onlar da seni rahat bırakmaz, gecenin bu vakti televizyonu açtırırlar, gitsinler diye mal gibi beklersin. Gittiler zannedep tekrar uyursun aptal gibi. Halbuki yanındadırlar. ''Ceeeem kalk'' sesleriyle tekrar uyanırsın. Kurmalıydım o televizyonu öyle yatmalıydım halbuki. Olum işiniz gücünüz yok mu sizin desen cevap vermeye kalkarlar. Bekliycez artık günün ağarmasını. Sabah ezanlarından da her zaman tırsmışımdır. Büyük günah ama apaçi müziğini çalıyorum şuan şu şerefsizlerin gitmesi için. Sure - ayet hiç birisi fayda etmiyor. Adamlar korkmadığımı da biliyor muhabbete mi geliyorlar anlamıyorum.

Kaç kez uyardım bana canım demeyin diye. Hele sevgilim hiç dememeli. Kıskanıyorum kardeşimi. Bugün de üniden geldi. Bi kız gösterdi. Siyah saçlı, beyaz tenli ve mavi gözlü. Kız bizim salağa teklif etmiş ama kabul etmemiş bizim aptal. Ah ben olucaktım. Neyse kızı görseniz oha dersiniz yani o derece. Bizimki uğraşıcak vaktim yok demiş kıza ya. Ayıp mı yoksa mallık mı..? Siz kızlar da çile, acı çekmeyi seversiniz ya hoşunuza gider bu tip olaylar. Aşk acısız yaşayamazsınız, hala mal gibi erkeğin peşinden dolanırsınız. İki günlük dünya anasını satiim. Kaşar olun demiyorum yalnız.

Bilenler bilir, manik, tik, dildo hesabı 3 erkek kardeşiz biz. Her zaman en büyük yerine en küçük olmak istemişimdir. 15 yaşındaki kardeşimin(Batuhan) yerinde olmayı isterdim mesela. Küçükseniz kimse size karışmaz, derslerinize bile fazla önem vermezler. Zamanında karnemde sadece bir 4'üm var diye eve gitmediğimi biliyorum. Peki ya bizim hınzır napmış dersiniz..? Matematikten 27 almış. He siz olabilir diyorsunuz ama olamaz böyle bişey yok çünkü 6 soru cevaplamış. İlk 3 soruyu yaptığı kadar yapmış diğer 3 sorunun cevapları aynen şu şekilde çünkü hocası eve kadar gelip cevap kağıdını bize gösterdi.

4- xD²

5- %1oo lol = xD

6- ATL Gençlik Full Time Piçlik

Neyse bu yaşta Fenerbahçeli Olmak diye bi yazı yazmış gerçekten harika, aynı zamanda babam tarafından affedilmesine yaradı. Daha önce küfrettiği Aziz Yıldırım tarafından forma kazanması belki de babamın sinirini almış olabilir.

Neyse gençlik ben kaçar siz kaşar. Bugün romantik olucam diye kıçınızı yırtmayın bugün Cumartesi. Gezin, eğlenin, varsa sevgilinizin elinden tutup 5M Migros'a gidin. Ne bileyim ya gidin işte biyerlere. Bi de çok canım çekti be bana da Steakhouse ısmarlayın. Valla verdiğiniz sipariş için mail atabilirsiniz ev adresimi veririm hiç farketmez yani.

Katy Rerry - Hot and Cold
Dinle

Neşeli bi gün geçirmek için böyle şarkılar her zaman iyidir. Ben bu kadını da 2 hafta öncesine kadar lezbiyen sanıyodum, meğer herkese - ...... - iyi tatiller ;) 

z8 ♥ --- cuma & cumartesi & bazar --- ♥ z8
 
z8 ♥ --- cem & can & batuhan --- ♥ z8

ohh nooo, i lovecevit

yeah bülent ecevit

i love 9 gün tatil

...

6 Kendini Yoran Yorumcu:

athırsızı dedi ki...

mudur yarama bastın valla. benden bo kardes varkı sorma. babam butun enerhıyı bende harcadı ona bısı bırakmadı. adamın karnede zayıf getırmedıgı yıl yok. bızım bacaklarımız tıtrerdı karnede 3 getırmeye. zamanmı degısıo babalarmı degısıo yada her ıkısımı

honeybee dedi ki...

xD²..=)..kardeşinden öğrenmem gerknlr var gibi..ben genelde boş brkmak zorunda oldugum sorulara şiir falan yazarım.ve onlardan bile not aldıgım olur bazen.

Adsız dedi ki...

Ben 27 alsam ya da öyle cevaplar yazsam erhalde ailem tarafından katledilirdim. Bizimkilerde sizinkilerin tam tersi. Abimin notları hiçbir zaman sorun olmamıştır. Çünk o spora gidiyordu ve derslerine önem veremiyordu. Bu yüzden ailem ona hep torpil geçti. Sonra da bütün öğretmenlik ciddiyetlerini, disiplinlerni ve diktatörlüklerini bende uyguladılar. Mesela şimdi şurdan kalkıp odama gidip ders çalışmam lazım. Ben üşeniyorum ama annem kafamın etini yemekten üşenmiyor. Oysaki ben abimin bırak hafta sonlarını bir gün bile ders çalıştığını görmedim :/

Anken Stein ©8ex-en8 dedi ki...

athırsızı : new version gençlik.

hanifee : öğrenmem gereken mi mmm.

Baş Harfi Ğ : pek bişey olucagını sanmam yani benimki kadar olamaz.

Dila dedi ki...

Cahilliğimi mazur gör ama ATL ne ?

Anken Stein ©8ex-en8 dedi ki...

Anadolu Teknik Lisesi :)

Tavsiye Etmem

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...