30 Kasım 2010 Salı

Mutluluk Veren Kızlar


Hiç biriniz yabancı değilsiniz. Bi konuya açıklık getirmemiz lazım. İster üzerinize alının, ister alınmayın önce bi soru sorucam sizlere..? Hatta ben bunu başka blogumda da yazmıştım; ''güzel kızlar orospudur'' diye. Sakın, ''ayy ben güzelim, sen bana orospu mu diyorsun'' gibi şeyler söylemeyin. Karşıma ne kadar güzel dediğim kız çıktıysa daha önceki nanelerini anlattılar bana. Belki de bana rast gelenler öyledir bilemiyorum.

Nane = Oral Sex

Sanırım daha açıklayıcı oldu. Hala daha ne olduğunu bilmiyorum diyen varsa hiç sanmıyorum ama vikipedi'den bakabilir.

Neden yaptıklarını sordum onlara. Erkeğini mutlu etmek istediklerini, onu çok sevdikleri için her türlü mutluluğu ona sağlıyacaklarını ve pişman olmadıklarını dile getirdiler. Ben orospuyum o yüzden diyemediler. Diyemezlerdi, hala diyemezler. Hepsinin sonu ayrılıktı oysa ama yinede yaptılar. Çok istediler belki de. Kendilerini böyle tatmin ettiler ama hiç düşünmediler. Bundan 15 sene sonra kocasının koluna girip yolda yürürken daha önce oral sex yaptığı erkeği yolda görür müyüm diye düşünmediler. Sanki kocam olucak kişi yapmıycak mı dediler ama kocalarını zarlarıyla kandırdılar. Düzgün erkeği hiç bi zaman bulamadılar. Bulamıycaklar.

M&G'nin araştırmasına göre Türkiye'de 4 bakireden 1'i oral sex yapıyormuş.

Gel de o kızların dudaklarını öp...

30 Kendini Yoran Yorumcu:

xoxo dedi ki...

Ve hatırlıyorum.
En son bu yazıyı yazmanla izlemeyi durdurmuştum blogunu.

Adsız dedi ki...

Yani bu bir erkek içinde geçerli, kadınlara oral seks yapmıştır. ama kandıracağı bir zarı olmadığından rahatca bunu dile getirebiliyordur. karısıyla gezerken yanından o kadınlardan biri geçtiğinde gel de öp o adamın dudaklarını. bu da erkek versiyonu.

Sanırım demek istediğini kaçırıyorum bu noktada, bakireysen her şekilde bakire olmalısın demeye mi getiriyorsun? çünkü dediğin gibi kocaları kandırıyorlar bu şekilde kadınlar. gene kocalarının baskısı yüzünden kandırıyorlar (bu ayrı bi toplum sorunu) . aynı şekilde kandırılmak isteyen adamlarda hiç bi zaman onu kandırmıcak kadın bulamıcak bana kalırsa.. yani bi adam 25 yaşındaki bir kadından sıfır cinsel hayat bekleyip onunla evlenmeye kalkıştığında bakire olmadığını öğrenince tozu dumanı birbirine katıyor sonrada beyefendiyi bu kadınlar kandırmasında napsınlar? olayın bu yönüde var: toplum baskısı.

toplum baskısını hesaba katmazsam; bana kalırsa da bi kadın gerçekten bakire olarak evlenmek istiyorsa, bedeni olduğu kadar ruhuda bakire olmalıdır, karşıdakini kandırmaya yeltenmemelidir. madem toplum normlarını ahlakın belirliyorsun o zaman ona göre davranmalısın. davranmıyorsanda "orospusundur"

tam anlatabildim mi bilmiyorum, uzun oldu biraz yorum.

miss şizoid dedi ki...

bana pek doğru gelmiyor bekareti bozulmasın diye oral yapmak...öyle bir kızın etrafında zaten bekarete önem veren erkek olmaz ki,olur mu?

Adsız dedi ki...

bişey sorucam;

erkeğin elinin kiri diye mi düşünüyorsun? yani bi kadının cinsel hayatı olamaz mı illa kocasına mı saklamalı kendini (zarla ben bakireyim diye kandıran kadınlardan bahsetmiyorum)

Anken Stein ©8ex-en8 dedi ki...

.cRn. : ben bunu senin zaten hiç izlemeye almadıgın blogta yazmıstım ceren.

Zat-ı Hatun : Ben enayimiyim o zaman..? Ben neden bakirim ben neden oral yapmadım, o zaman buna çıkar bu laf ama deidklerin tabiki de doğru.

miss şizoid : zaten bakire oluyor onu yapınca BİZCE.

Anken Stein ©8ex-en8 dedi ki...

Zat-ı Hatun : evlenene kadar erkeginde kadınında olmamalı.

Adsız dedi ki...

8ex-en8 şaşırdım vala gerçekten tebrik ederim, ilk defa böyle bi adam görüyorum.

eLmyra dedi ki...

şimdi bakire olup da oral sex yapanlar için yeterince yorum yapılmış ama benim merak ettiğim başka bişey var. bir kız hem bakire değil, sevgilisiyle sevişiyor ya da normal sex yapıyor hem de oral sex yapıyorsa hangi kategoride yer alıyo? orospunun da üstünde bi sıfat olmalı heralde onu nitelendirdiğin? bunu bir eleştiri/ tepki olarak düşünme, herkes düşüncesini özgürce ifade eder ve saygı duyulması gerekir. sadece merak ettim :)

Anken Stein ©8ex-en8 dedi ki...

Zat-ı Hatun : Çok vardır benim gibi çoooook, zaten onlar birilerinin karşılarına çıkmaz ;)

eLmyra : yok ben bakire olmayanlara yada oral yapanlara orspu demedim ki erkeigini kandırmaya kalkanlara ;)

eLmyra dedi ki...

:) hıı iyi o zaman

Sevalotti dedi ki...

Sırf sevgilisi ağladı ve ayrılmakla tehtid etti diye buna mecbur kalan bir arkadaşım var . ve arkadaşının sevgilisini tuvalete bunu yapmak için çağıran başka bir arkadaşım. ikiside kız. ve ikiside o çocukların hayatlarının erkekleri evlenilecek insan olduğuna inanıyodu.
ve sen . sende kadın düşmanlığımı desem fazla kazıktan objektif bakamamamı desem bi rahatsızlık var. bi diyorsunki hemen bir şeyler yaşamak istiyorum sevgilimle bir diyorsunki evlenmeden olmamalı . çözemedim .

Anken Stein ©8ex-en8 dedi ki...

Ben hemen bişeyler yapalım derken bunu kastetmiyorum ki benimki hemen el ele tutuşmak öpüşmek gibiydi. yani birini öpmek için çok uğraşabiliosun bazen.

Sevalotti dedi ki...

karşına çıkan kızlar kaşar ama sen öpmek için bile uğraşıyosun ?

Hero of Darkroom dedi ki...

ince ve güzel bir yazi olmus..
Herkesin bekareti ahlakinda olmali diye düsünüyorum.. O yüzden oralla normal arasinda bi fark göremiyorum..

Tipki para icin birlikte olan kadin kadar herhangi bir cikar icin birlikte olan kadinin ayni kategoriye sokulmasi gerektigi gibi..

Anken Stein ©8ex-en8 dedi ki...

Sevalotti : karşıma çıkan kızlar eskiden çıkardı şimdi istemedigim için öyle kişiler çıkmıyor.

Hero of Darkroom : para için yapanlar daha namuslu gelio bana bunlardan.

Sevalotti dedi ki...

sevindim ozaman senin için.

"Kirli Suyunda Parıltılar." dedi ki...

Senin gibi düşünen erkeklerin kaldığını görmek güzel ve bu konuda kesinlikle haklısın.

Anken Stein ©8ex-en8 dedi ki...

zaten bütün erkekler böyle düşünüo da uygulamıyo :P

Adsız dedi ki...

Yaşananların hatırı hep saklı kalır Hatırları sorulu...r selamları hep alınır...
"SİLDİKLERİM" vardır bir de ! Onlar yanlışlarım ve pişmanlıklarımdır Adları anılmaz hatırları sorulmaz sadece beddualarımdır...
Vicdanla birlikte... "ŞEREF" ararım ben sevdiklerimde;
Her zaman doğru değildir elbet seçimlerim... Zaman gelir "ŞEREFSİZLERİ" de severim...
Her yerde gözüm kulağım vardır benim "Eksik söylemek yalan söylemek değildir !" mantığındaki Beni değil kendini kandırır yalnızca...
Bilmezden gelişlerim aptala yatışlarım Kaybetme korkumdan değil karşımdakilerin yalan söyleme potansiyellerine olan merakımdandır...
"inkar" olmaz benim hayatımda... Yaşananı "YAŞANMAMIŞ" saymam Sayanlarıda SAYMAM...

...
diye devam eder ustad..

Anken Stein ©8ex-en8 dedi ki...

bunun altına yorum yapmıycaktım ama neyse artık.

Bok Böceği dedi ki...

arkadaşım, kadın dediğin sevişebilen bi varlık? neden orospu oluyor vallahi anlamadım ben. sen sevgilin oral yapınca para mı veriyorsun üstüne? he o zaman orospuluk tamam. ama bir ilişkide cinsellik yaşanıyorsa her şekilde yaşanabilir, o da karşı tarafın ne şekilde zevk aldığıyla alakalıdır. yani bu yemek yemeğe benzer, sen et seversin, sevgilin et sever, bütün gün kebapçıda takılırsınız, ben ot severim sevgilim ot sever biz salata yeriz misal. bu böyle bir şeydir. hatun kişi zaten yapıyorsa yapacağını, oral yapınca nane mi yemiş oluyor? adam oral yapınca ne oluyor? o da orospu oluyor mu? ahh hep ticari zekaların ürünü bunlar ahhh..

ayrıca efendim, kadınlar da dişlerini fırçalayan mahluklar içiniz rahat olsun..

ama dersen ki ben bakirim, bakire kız ararım, o zaman haklısın arkadaşım. Bakire olup da "nane" yiyen sürtüklere ben de acayip ayarım. Ayrıca şu google ın yazı düzeltme zımbırtısına da ayarım. bakire yazınca kabul ediyor da bakir yazınca bakire mi demek istediniz diyor. Yok efendim, bakir demek istiyorum ben bizzat kendim. azınlıkta olsalar da yok saymayın rica edicem.

Angel dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
wimparella dedi ki...

vuuu ağır konuşmuşsun bütün oralcılar basıp küfür edicek şimdi sana :d.d:D

ama bence orospuluk oraldan gelen değil içten gelen bir şeydir.

Anken Stein ©8ex-en8 dedi ki...

Bok Böceği : Ne kadar az bakir varsa = O kadar az oralcı vardır ve birbirini eşitlerler...

vєssєℓαм : :)

wimparella : ainen mainen napıcaz yandım ben. hiç açmıycaktım bunu :P

Bok Böceği dedi ki...

o kadar az, "görünen" oralcı vardır :)

Anken Stein ©8ex-en8 dedi ki...

Neyse en iyisi anal diip kapatalım xD

francesca mckennitt dedi ki...

Peki biri seni gerçekten seviyorsa; hem oral yapmışsa hem de bakire değilse ama sen bakirsen.. O zaman ne olacak? Ee sen bakire değilsin deyip kestirip atabilecek misin?

Anken Stein ©8ex-en8 dedi ki...

Önemli olan benim sevip sevmemem ;)

Neşe dedi ki...

Zaten mideleri nasıl kaldırıyor o kadar yaşanmışlıktan sonra sevdiği(?) erkeğin gözlerinin içine bakarak yalan söylemeyi, anlamış değilim. Güzel yazı olmuş.

Anken Stein ©8ex-en8 dedi ki...

way sende güzel yazmıssın :)

Tavsiye Etmem

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...