15 Kasım 2010 Pazartesi

Yoksa Aldattım Mı..?

Dün telefonda kız arkadaşımla konuşurken uzun zamandır taşıma gereği hissetmediğim cüzdanımı karıştırıyordum. 17-18 kartın içinden 4 gereksiz şey buldum. Biri Final dershanesinden kalma kartım, içinde 18 TL kalan antkart, Fenercell sim kart haznesi ve eski sevgilimin fotoğrafı...

Sanırım aklımda kalmış olacak ki neredeyse tüm gün rüyamda onu gördüm. Hani derler ya ''iki medeni insan gibi ayrılalım'' diye aynen öyle ayrılmak zorunda kalmıştım. Bi taraf aşırı severken diğer taraf hiç birşey hissetmiyordu ve artık uzun süreli ilişkiye inanmıyorum o yüzden. Cicim ayları geçince yani hoşlantı başka bir deyişle doyum noktasına ulaşılırsa artık o kişi sevilmek istenmez. O yüzden her zaman dengede tutmak gerekir ilişkiyi. Ben denge de tutamamıştım. Tüm ipleri ona vermiştim. Yeni sevgilime de aynısı yapıcam. Yine ipleri ona vericem ve bu ipi kesip atmayan kim olursa onun olucam ve artık evet sevgilim var.

Rüyamda onu gördüğümü de sevgilime söyledim ama ona ''tekrar birlikte olalım'' dediğimi söylemedim. Çünkü öyle bir şey istemiyorum ve kız arkadaşımın yanlış anlamasından korktum. Aslında bunu söylemem bile bi garip ama ben böyleyim. Ne düşünüyorsam, ne konuşuyorsam, ne görüyorsam herşeyi anlatırım sevdiğim insana. Keşke ölse de içim mentos usulü ferahlasa. Bazıları diyecek ki ''nefret etmen hala seviyorsun anlamına gelir'' diye ama gerçekten sevmiyorum. Şuan bana dönmek istese tek diyeceğim söz iki kelimeden ibaret olurdu; S.kt.rmeden git..!

Başka bi rüya ile gözlerimi açmak daha iyiydi ama uyanır uyanmaz aklıma o gelince güne kötü başladım tabi. Telefona baktım sevgilimden mesaj gelmiştir umuduyla ama gelmemişti. Bilgisayarı açtım, internete giremedim meğer youtube'a girebilmek için kullandığım DNS ayarı kapatılmış. Kaç saat modemle uğraştım. Baktım laptoptan girebiliyorum ama dizüstü bilgisayar sevmediğim için pc başına geçtim. Kız arkadaşıma mesaj atmak istedim o da olmadı evde de yalnızdım, sıkıldım. Mesaj hakkımı kullanamıyordum, Turkcell müşteri hizmetlerini aradım, bi kız çıktı telefona. O kadar ilgilendi ki benimle hoşuma da gitmedi değil hani. Ben telefonu artık kapatabilir miyim dedikçe o bana ''sen Turkcell bayisine gittin mi daha önce, onlar ilgilenmeyebilir siz bizi arayın, bize şikayet edin,'' gibi sorular sormaya başladı. Benimle konuşmak istiyordu, senli benli konuşmaya başladı. Normalde Cem bey demesi gerekirken Cem demesi dikkatimi çekti. Sanki beni tanıyordu. Sonuçta bu numara benimdi. En son ''4 günde kaç dakika konuşma yaptığına bakalım mı..?'' demesi beni iyice şok etmişti. 12oo dakikayı geçmişim ama bu neden onun umurundaydı. Etkilenmeye başlamıştım ilgisinden ama neden böyleydi. Ben normalde bu görüşmelerin kayıt altına altına alındığını düşünürdüm. Demekki bir sorun olmuyormuş. Aynı şekilde bunu da sevgilime anlattım. Kızıyor bana ki yine kızacak ama ben bişeyi saklamam, saklayamam. Sanırım o kız beni tanıyordu.


16 dakika 54 saniye müşteri hizmetlerindeki adını duyamadığım benimle aşırı samimi olan ve çok iyi ilgilenen kızla konuşmak...

Rüyada eski sevgilimle tekrar birlikte olmak için çabalamak...

Sizce bunlar aldatmak mıdır..?


Ya sevgilimi aldattıysam diye düşünmek aslında aldatmamaktır ama söz sizde...

20 Kendini Yoran Yorumcu:

çitlembik dedi ki...

bunlar aldatmak olsaydı ben yanmıştım :p

Adsız dedi ki...

(bana göre)
Başkalarının kaderi ile sürekli çakışırız sıfır gibi düşün -100 De bir aldatmadır+100 De

Unknown dedi ki...

Aldatmak zevkli bir şeydir.

LieLLa dedi ki...

Yok artık... :P

Unknown dedi ki...

Rüyanı sen seçemezsin. Müşteri temsilcini de öyle.

celly dedi ki...

rüyalar saçma olabiliyor çoğu zaman kimi göreceğin belli olmaz:) bi tel görüşmesinden de birşey olmaz sonuçta müşteri hiz mecbur konuşcan:D
sonuç: aldatmış olmuyorsunn :)

Anken Stein ©8ex-en8 dedi ki...

çitlembik : evet aldatma anlayışı farklı olabilio.

Ruhumun Cesareti : demekki herkes birbirinin kaderi. hiç bilmedigimiz bir kişi bile.

iç ses : evet bunu bugün biyerde demiştim ama sahiden zevklidir denendi ama sonra pişman olabiliosun.

LieLLa : noldu ki..?

MKumsal : haklısın hatta bazen istediklerini de...

celly : etkilendim dedim ama aldattım olmuyor mu..?

schrödingerin kedisi dedi ki...

Önemli olan şu an sevgilin hakkında ne hissettiğin ve onu isteyip istemediğindir bana kalırsa. Tek anlamlı olan bu. Eğer onu hayatında gerçekten istiyorsan ve seviyorsan, rüyanın da müşteri temsilcisinin de hiçbir önemi kalmaz. En fazla daha kontrollü yaşamaya dikkat edersin bundan sonra, o kadar yani.
Ama sevgilin için hislerin olumlu ya da yeterli değilse, istediğin kadar sadık davran, istediğin kadar namuslu takıl.. O durumda bunun da bir önemi kalmaz.
Yani önemli olan şu an sevgiline karşı duyduğun hisler. Detaylara çok takılmayıp basit düşünmek gerek bazen bence.

Anken Stein ©8ex-en8 dedi ki...

Daha henüz o kadar fazla bişey olmadı aramızda tabi.

Mia Wallace dedi ki...

değildir

Entel Karınca dedi ki...

Aldatmak değil ki bu :)

. dedi ki...

bence sadece bu olaylar bile içinde bu kadar vicdan muhasebesine yol açtıysa hayır, aldatmış sayılmazsın, dürüst davranmışsın bi de üstüne.

otomatik portakal dedi ki...

rüyalar bilinçaltımızdaki bazı şeylerin dışa vurumudur ben öyle düşünüyorum..

aldatmış olmazsın belki ama kendine dikkat et derim..şahsen müşteri hizmetleriyle konuşurken senin kadar cıngıllı düşünmüyorum ben..bunun üzerinde bu kadar çok düşünmen sakıncalı gibi geldi bana..

hani belki de ben yanlış düşünmekteyim tam bilmiyorum..kehkeh..umarım mutlu bir ilişkiniz olur..(biyastıktakocayın tütütü :) )

Rebecca dedi ki...

aldatmaktır, ama bende aldatmıştım

Anken Stein ©8ex-en8 dedi ki...

Vişnє çüяüğü : Meşteri hizmetlerindeki kişi hakkında böyle düşünmek biraz aldatmaya girer aslında.

Çariçe. : aldatanlarda vicdan azabı çekio ama neyse xD

memento mori..# : ebt cıngılı düşünme konusunda haklsın.

Rebecca : rebecca aldatmak konusunda sıkısın anladığm kadırıyla.

Rebecca dedi ki...

Aldatmak ne o halde. İllaki başkasıyla ilişkiye girmek mi? Başkasından etkilenmek aldatmaktır, böyle bişi hissettiysen de kapatıcaktın kızın suratına telefonu. Aldatmışsın bence..

Anken Stein ©8ex-en8 dedi ki...

haklısın.

SmG dedi ki...

fikrimi beyan etmem gerekirse sanırım ben rebecca'ya katılıyorum kısmen ;)

Anken Stein ©8ex-en8 dedi ki...

demekki her gün aldatılıyosunuz :P

SmG dedi ki...

çok sık ilişki sahibi olmadığım için ne aldatıyorum ne aldatılıyorum ama olduğunda aldatılacağım kesin :/

Tavsiye Etmem

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...