14 Ekim 2010 Perşembe

Aklıma Takılanlar ve Söylemek İstediklerim

Fas'ın eski krallarından Muley İsmail'in 548'i erkek 34o'ı kız olmak üzere tam tamına 888 çocuğu varmış. Şimdi neden 889 değil de 888 onu hiç sorgulamadan kafa yapısının benimkine uygun olduğunu düşünebilirsiniz. Krallık kurmak böyle bişey olsa gerek. Boşuna dememişler demekki bu lafı. Bizde de vardır böyle 217 bakire bozupta tarihe geçen sadrazamlarımız. Neyse onu boşverin şu adama takıldım. Siz gece gece mutlu mesut yatağınızda uyurken ben burda kendimce garip tezler ortaya attım.

Bi insanın 888 çocuğu varsa bu demek olur ki;

888 Farklı Kadın  ≥  888

888 Aynı Kadın  =  888

Bu iki ihtimalin de gerçekşme olasılığı  % Sıfır tabi. Mutlaka ama mutlaka bi kadından ikiz-üçüz ve yahut dokuz çıkmıştır.

Neyse sonuç itibariyle bu adamın sperm bankası gibi olduğunu düşünebiliriz.

Adamın sapık olduğu belli de rüyasında gördüğü ya da hayal ettiği çocuğu mu yapmak istemiştir acaba...

Bi insan hayatı boyunca kaç kez o işi yapar..? Bu da merak konusu.

Konuyla hiç bir alakası yok ama Facebook'taki 3688 arkadaşı olan fakegirl hesabımdan kendimce bi araştırma yaptım.

Sadi Sirazi'nin dediği gibi ''aşka uçma kanatların yanar'' sözünü duvarıma işedim, 8 beğenen oldu.

Mevlana'nın ''aşka uçmadıktan sonra kanat neye yarar?'' sözünü yazdığımda 9 kişi beğendi ve 6'sı aynı kişiydi.

Yunus Emre'nin ''aşka vardıktan sonra kanadı kim arar?'' sözünü bir ertesi gün yazdığımda 8 kişi beğendi ve 4'ü aynı kişiydi.

Demet Akalın'ın şarkısından; ''aşkın açamadığı kapı, kanatlanıp uçamadığı yer mi var?'' sözünü duvarıma yapıştırdığımda 3 kişinin beğendigini ve 3 kişinin daha önceki sözleri beğenenlerin olduğunu gördüm.

Sizce durum biraz garip değil mi..? Sonuçta hepsi konusu aynı ama görüşleri farklı olan şeylerden bahsediyor. Harbiden facebook'un amele kaynıyor görüşünde hem fikiriz artık. Bence bu işi sizde deneyin. %1oo facebook onaylı, çalışıyor..!

8 Yüz 8ex-en8 deyince bak aklım yine oraya kaydı. Bunu hep düşünmüşümdür. Dünya da bi terslik var. Bence kadınların erkeklere göre sexapallik oranı daha fazla olması gerekir. Normal şartlara göre konuşuyorum. Erkekler zaten neyin ne olduğunu biliyor. Kızların, kız oldukları için öyle bi şansı yok.Yani kızların bu işi daha fazla istemesi gerekir. Erkeklerin daha fazla o işi istemesi biraz garip değil mi sizce de..? Bilmem anlatabildim mi..? Daha fazla konuşmak istemiyorum çünkü konu kırmızı noktaya kayıyo. Bunlar aklıma kazınmış sorulardır. Geç saatte anca bunlar çıkıyo kafamdan gibi sözlerin arkasına sığınmıyorum. Merak işte. Zaten bu konuyla ilgili pek yorum alıcağımı sanmıyorum.

Bu arada blogumun bugün itibariyle ilk haftası ve 7o kişiyiz burda. Kardeşçe geçinip gidiyoruz ki zaten siz benim kim olduğumu bilen insanlarsınız. Size açıklama yapmadan blogumu kapamak zorunda kalmıştım. Gerçek hayattan beni tanıyan insanların blogunu bilmesini istemiyordum. O yüzden ordan açıklama yapamazdım. Sonuçta sorarlardı bana.

Her zaman söylerim yine söylüyorum. Ben sizin nette tanıdığımız gibi benim. Beni gerçek hayatta tanıyan insanlar aslında ''gerçek ben''le tanışmamıştır. ''İstedikleri ben''le vakit geçiriyorlar sadece. Neden böyle bilmiyorum ama netten tanıştığım insanlara o kadar içtenim ki ben bile şaşırıyorum. Bütün sırlarımı, tüm duygularımı siz benim gerçek hayattaki arkadaşlarımdan daha iyi biliyorsunuz. Burdan tanışıp gerçek hayatta görüştüğümüzde asla değişeceğim sanılmasın. Ben size şuan burda neysem artık karşımda da olsanız yine aynı olurum. Şüpheniz olmasın. Cinsel içerikli yazının ardından bu cümleleri duymak belki sizi ürkütmüş olabilir. Hemen korkmayın be, yemem, en fazla ısırırım...

23 Kendini Yoran Yorumcu:

Mystery dedi ki...

ben de istemem pek kimsenin blogumu bilmesini sonuçta iç dünyamı döküyorum yani. blog günlüktür benim için, bilmesin beni tanıyanlar isterim.

miss şizoid dedi ki...

kadınların daha az istediğini nereden çıkardın? erkeklerin özgüveni daha gelişmiş, kızlar kendi aralarında bile konu açıldığında (lisedeyken) "ayyy,ben asla yapamam" gibisinden riyakarlık yapıyorlardı...şu da var; bu olay kızlar için daha bir anlamlı.erkek biraz çekici bulduğu tüm bayanlarla yapabilir ama kız daha seçicidir, bu "romantik"? haltı yapacağı erkekten bir sürü şey bekler falan filan...

Ayris dedi ki...

Bence de garip, ama seçiciyiz işte. Ben en son Adamla yattığımla kaldım mesela... Ve daha da kimseyle beraber olasım gelmiyor, "sevmek" ağır basıyor bence... Ha bir de hormonal olarak erkeklerin "rahatlaması" gerekiyor ya(anladın:) sen), ondan daha çok istiyor olabilirler :p

Sleepandbeer dedi ki...

Adam Fas kralı boru değil :D

Adsız dedi ki...

işin işine tanıdık bildik kişiler girdimi insan rahat yazamıyo saırım,çnkü size yapıştrln bi etiket var reelde ve bu sefer yazılarınzda ona göre şekllenmeye başlıo ister istemez.e ozmnda okuyan için yazan biri çıkıo karşımıza ki bence berbat ve sıkıcı oluyo herşey.blgu ndn kapattgnla ilgili bizi aydınlattgn için saol hehehe=))

modafobik dedi ki...

Oh valla kral diye buna derim ben abi! (h) Yalnız şu 3 değerli şahsiyetten sonra zat-ı muhterem demet ablamızın şarkı sözü iyi gitmiş, tapılası hehe :D

francesca mckennitt dedi ki...

İlginç tespitler yine senden çıkıyor :)

Richard Dawkins'in evrimle ilgili bir kitabında okumuştum, hayvanlar arasında erkeklerin süslenip, dişileri etkilemeye çalışmadığı; erkeklerin dişilerden daha çok cinsel isteğe sahip olduğu tek tür insanlarmış. Ve sebebi hala bulunamamış sanırım.

francesca mckennitt dedi ki...

İlginç tespitler yine senden çıkıyor :)

Richard Dawkins'in evrimle ilgili bir kitabında okumuştum, hayvanlar arasında erkeklerin süslenip, dişileri etkilemeye çalışmadığı; erkeklerin dişilerden daha çok cinsel isteğe sahip olduğu tek tür insanlarmış. Ve sebebi hala bulunamamış sanırım.

TuTsİ dedi ki...

Ben senin duvarına hiç işemedim :p

Hindistanda bu gibi mevzular çok yaygın imiş vakti zamanında,
bilinen bu fas horozu, kimbilir bilinmeyen daha kaç sex düşkünü kişi var.
gönül yazarın kaç sevgilisi oldu bilen varmı yaf :S
sen yemezsin de biz öpermiyiz sanki lem herşey bloglarda kalır der geçerim.
bak 6-7 kasım kitap fuarı var İstanbul elbet.Bloglardan birkaç kişi ile karşılaşacağız o kesin ama sessizce hissettirmeden kitabın yazarı bloglardan ama ona nasıl imzalatacam tanışmadan bak onu düşünüp duruyorum bende.

Merak şeytanın fikridir o fısıldar biz ön ayak oluruz.

Anken Stein ©8ex-en8 dedi ki...

Mystery : Rahat yazamadım :(

miss şizoid : kadınlar aslında daha çok istemeli sonuçta erkekler bi şekilde giderio ihtiyacını desem daha anlaşılır olucaktı sanırım.

Ayris : bence kal onda boşwer :)

mEta : Faslılar sağlam oluyomuş.

Modafobik : demet zaten bi başka.

kafasi karisik hatun : evet rahat yazamıyodum artık. tiksiniodum kenimden.



francesca mckennitt : miss şizoid'e yazdıgımın aynısını copy paste yaptım sanada :P kadınlar aslında daha çok istemeli sonuçta erkekler bi şekilde giderio ihtiyacını desem daha anlaşılır olucaktı sanırım.

TuTsİ : olayı anlamadım ben imza derken ..?

TuTsİ dedi ki...

imza derken şunu demek istedim
real de Tutsi olarak tanınmak istemiyorum, bir yandan diğer yanım öyle tanın nolcek lan diyor.
Kitaba imza adın ile atılır ya ne yazsın kadın
'tutsiye sevgilerimle ' diyemi.
Çok sır insanlar değiliz gerçi Fas kralı gibi özelliklerimizde yok hani.

Adsız dedi ki...

Bende istemiyorum bilogcuğumu tanıdıklarımın bilmesini.
Sanki en büyük sırlarımı öğreniceklermiş gibi geliyor.

Bir de ben bazen bilogda onların dedikodusunu falan yapıyorum. Okularsa fenaaa olur :D

Bu arada bir gün girmedim biloga döktürmüşsün yine :)

Anken Stein ©8ex-en8 dedi ki...

ben seni öldü sandım fatiha okumuştum.

Adsız dedi ki...

Tövbe tövbeeee.
Alt tarafı bir gün bakamadım bilgisayara.

Okul başladı ya bakamıyorum fazla:(

Adsız dedi ki...

Tövbe tövbeeee.
Alt tarafı bir gün bakamadım bilgisayara.

Okul başladı ya bakamıyorum fazla:(

Anken Stein ©8ex-en8 dedi ki...

Bana bi dua borçlusun. Ya da okdugumu geri ver...

Adsız dedi ki...

Ne borcu gı O.o ?

Anken Stein ©8ex-en8 dedi ki...

:) ölürsem kalbime gelme yheter.

Adsız dedi ki...

Dua ettim valla gerisine karışmam :)

Adsız dedi ki...

Unutmadan mimlendin- benim arafımdan yine(!)-

Bak benim biloga.
Çav.

Anken Stein ©8ex-en8 dedi ki...

bakıyorum merak etme sen ;)

Adsız dedi ki...

mmm.. tamamm :)

Adsız dedi ki...

mmm.. tamamm :)

Tavsiye Etmem

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...