7 Ekim 2010 Perşembe

Da Vinci'nin Kredi Kartı Şifresi

Merhaba. Ben Kaotros gezegeninden geldim. Başbakanınız çılgın proje için beni görevlendirdi ve sizde bunu biliyor olmalısınız ki daha post girmeden izleyicim olmuşsunuz. Neyse tamam daha fazla uzatmaya gerek yok ben üç harfli biriyim.


Aaa bak bişey farkettim. Şuan televizyon açık ama ben izlemiyorum. Televizyon hep açık olurda izleyen olmaz aslında. Gerçekten onun sesi odaya sıcaklık veriyo belki de. Baktım da izdivaç programı açık kalmış. Programa katılan insanları anlayamıyorum sahiden. Allah düşürmesin desem yeridir yani. Sahiden evlenmek için gelenler var mıdır..? Şüpheci davranıyorum tabi de zannetmiyorum evlenicek insan anasına söylerdi ya da bunlar bizim zamanımızda kaldı bilemiyorum. Dost hayatı yaşamak istiyor olabilirler tabi. Genelde dul insanlar katıldığı için amaçlarını farklı yorumluyor olabilirim. Düşündüm de insanlar evlenmeden önce sevgilisi dediği kişiyle 3 günlükte olsa dost hayatı yaşamalı tabi dost hayatı derken tost hayatına dönmemeli. Şimdi ben burda nezleyim burnumu çekiyorum ya sevgilimin karşısında da yaparmıydım bunu. Örnekleri siz evde deneyerek büyütebilirsiniz tabi. Bu da ev ödeviniz olsun.

Yine nerden geldiyse aklıma. Hayatta unutamadığım tek bi olay vardır. O da Sevda Demirel'in Ne Dedin Seeen..! soundlu Hande Ateizi'ne attığı tokat. Ne alakası varsa işte bende anlamadım yazarken geldi aklıma. Konudan konuya atlama yarışması olsa 100 metre engelli de bile madalya kazanıcağımı biliyorum.

Bu da blogun tanıtımı değil de kendimin trailer'ı gibi bişey oldu. Bi söz vardır ya; Efsane Geri Döndü..! efsanemiyiz tartışılır tabi de kiminiz merak ediyorsunuz neden bu halde olduğuma. Filmlerde olur bu genelde, gerçek hayatta da vardır elbet. Büyük adam dediğimiz kişiler bigün alır başını gider. Kendi halinde biri olmak ister. Tek farkı onlar sevdiklerini de bırakıp giderler. Her neyse kimsin sen sorusuna cevap veriyorum şimdi de; Migros'a alışveriş için değilde acaba hangi müzikleri çalıyor sorusuna cevap almak için giren, güvenliğin HQ bakışlarına mağruz kalıp eli boş çıkan kişiyim ben.

Sizi daha fazla 3G düşüncelere sarmadan kaçiim ben. Bir Türk 4 Ecnebi eder derler ya. 2o izleyicim o hesaba göre 2oo izleyicim eder. 438 - 2oo  =  238 Salla 238'i beş para etmezdi zaten. Eh yapma be dostum Ricardo Allah Var..! Amaaan size bişey olmasın...

Yine 7 ama bu kez Ekim bilmem anlatabildim mi bilmiyorum ama bi kurban kessek iyi di be. En iyisi Bismillah çekelim. Sanırım artık anlaşılmıştır Da Vinci'nin kredi kartı şifresi. Siz düşünün artık. Bahçeli'nin hesabına dönmesin yanlız...

8ex-en8

23 Kendini Yoran Yorumcu:

Angel dedi ki...

:)) İzdivaç Programları Kadar İğrenç Bişey Yoktur Sanırım Gereksız TV Programları Gercı Benım Icın Tvde Gereksız Yaa Neyse :))

Bi Ara Üç Harflilerde Benim İlgi Alanımdı Desem Yeridir... Herşeyi İncelim Takıp Ettım Baktım Musallat Olma Etkısı Varmıs Bıtırdım İçimdekı Üç Harfli Meselesini Tövbe Yarabbi Tövbe..

Güzel Tokat Atmıştı Sevda Demirel Bişey Olduğunda Hala Espirisini Yapıp " Ne Dedinn Sennn ! " Deriz..

Neyse Blogunuz Hayırlı Olsun.

By 8ex-en8..

Anken Stein ©8ex-en8 dedi ki...

Üç harflilerle ilgilenmeyi hala bıraktığını sanmıyorum. Hatta musallat olanları da vardır eminim ;)

Angel dedi ki...

Yaa Bi Nevi Tam Bırakmadım Aslında Yıne Takıbımde Ama Pek Ugrasmıyorum Artık..

Musallat Olmustuda.

Anken Stein ©8ex-en8 dedi ki...

Daha tam olmadı ama olabilir :)

Adsız dedi ki...

heeyt işte bu :) hayırlı olsun :)

Anken Stein ©8ex-en8 dedi ki...

hehe sağol :)

Adsız dedi ki...

sevindim :D
hayırlı olsun :D:D

Anken Stein ©8ex-en8 dedi ki...

tşkrler :)

Kumbaramdaki Kelimeler dedi ki...

görev başarıyla tamamlanmıştır;))

hayırlı olsunlara geliceğiz de akşam annemgillerle, müsait misinz diye soruyor annem:)))

Anken Stein ©8ex-en8 dedi ki...

aa öyle mi bizim başka yere sözmüz vardı.

genelde böyle olur ya neyse artık :)

SmG dedi ki...

gerçekten tahmin ettim, nereden ettin diyceksin, benim blogu izlemeye aldığında profiline baktım, sonra bloga baktım, daha post yok ama izleyiciler çoğalmış, izleyiciler de tanıdık geliyor bi yerden:) olabilir diye düşündüm emin olmamakla beraber

Anken Stein ©8ex-en8 dedi ki...

evt öyle bi saçmalık oldu :)

Adsız dedi ki...

haha :) lafa bak:))

Anken Stein ©8ex-en8 dedi ki...

ee öyle ama :)

Rosamond dedi ki...

hahaha ya ben bu yazıyı okurken amma da güldüm öyle :) hoşgeldin demicem gitmemişsin meğersem :)))
etti mi sana 8ex-en8?

francesca mckennitt dedi ki...

yeni blog mu? ne dedin sen!

Anken Stein ©8ex-en8 dedi ki...

haha evet şaka değil :)

AgReSsiF PoLLyaNNa dedi ki...

İşte bu güzel oldu, sevindim :) hayırlı olsun :)

Anken Stein ©8ex-en8 dedi ki...

Tenk yu :)

TuTsİ dedi ki...

Sana bi sopa lazımda bak işte Allahın sopası yokki

Neyse hayırlı olsun :)

Yeni lemek gerek bazen eskiyen hayatımızdaki eskileri.

Anken Stein ©8ex-en8 dedi ki...

evt yenilemek gerek yoksa boku çıkıyo.

yamesin dedi ki...

Hosgeldin:)

Anken Stein ©8ex-en8 dedi ki...

Sende hehe :)

Tavsiye Etmem

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...