10 Ekim 2010 Pazar

Erastus'a İnanmak

Tarih 1o.1o.1o Saat 1o.1o AM sıralarında uyuyor olmam bi nevi Erastus'a kıç çevirmek gibi bişey olsada hani biraz da inanmıyor değilim adamcağıza. Üstad bugünden direkt şöyle bahsetmiş panpa; insan oğlunun yüz yüze konuşmak yerine neredeyse sadece sihirli iplerle konuşmaya başladığı dönem ve yanına da cabası olarak olur mu olur deyip tarihe geçmek için bu günü dünyanın son günü kabul etmiş kendi kafasında...

Altı çizili olan kısımları ele aldığımızda @adam haklı beyler cevabını vermemiz kaçınılmaz oluyor elbet ama yinede Erastus'a inanmanın ''seni leylekler getirdi yavrucum'' lafına inanmaktan farkı olduğunu düşünmek 2o1o Dünyasının Barbunya Adalarında yaşamak gibi bişey aslında.

İç sesin beyinde vocal mix halinde dalgalanarak; ''lan ya bugün dünyanın son günüyse..?'' sorusunu kendinize sorduğunuzda ''the son günde yapılacak en güzel şeyler sizce ne olurdu..?'' anketi hazırlansa eminim verilecek cevaplar aşağıdaki gibi olurdu.

* 1 doğru 4 yanlışı götürür hesabı tövbe edip saat 1o.1o AM'a kadar namaz kılardım...

* Youpornda izlemediğim video varsa izlemeye çalışırdım ...

* Ahirete gitmenin dayanılmaz hafifliğini yaşamak için mentollü Head&Shoulders ile kutsal yerlerimi yıkardım...

* Pes 2o11'i Uninstall ederdim...

Cennet'e giden yolda ahiret memurlarının Türk olma olasılığını düşünürsek benim gerçekten Erastus'a inanmam biraz lüks kaçar çünkü cebimde şuan 12.12 TL, 5252 her yöne sms ve tam olarak 59 dakika bedava konuşmam var ki bunun da cennet kapısını aralayacağını hiç sanmıyorum. Beynin bedava olduğu son günlerde benim için yapılıcak tek şey var o da malesef kpss'ye hazırlanmak.

Günün önemine gelirsek bugün bana yaşamadan yaşlanmayı öğretti açıkcası. Ne demektir yaşamadan yaşlanmak..? Efenim açıkcası 22 yaşındayken 23 yaşımda ne bok olucağımı düşünmeyi bir kenara bırakırsak;

hala üniversite okumak..
ve hala dostoyevski okuyamamak..
ve hala büyük adam olacağına inanmak..
ve hala bakir olmak..

acı ve gerçek olsa da insan Erastus'a da inanmak istiyor hani.

Neyse 1o numara bi günle ilgili size yazacaklarım bu kadar. 11.11 ve 12.12 artık Erastus değil de Erasmus mu olur bilinmez önümüzdeki yazılarda buluşmak üzere. Valla ne yalan söyleyeyim bilmiyorum ama Tanrı sırf hıristiyan arkadaşlarımı göt etmek için dünyayı bugünlerde koparmaz, yani kopacağı varsa da artık kopmaz.

Küçük bi not; küçükken bizimkiler hiç bana, ''seni leylekler getirdi yavrucum'' demedi. Bu yaşta leylek hikayesine bu yüzden inanmaya başladım. Ne zaman o can alıcı soruyu sorsam birbirlerinin yüzüne bakıp gülümseme moduna geçerlerdi. Bende öpüşerek oluyo kesin diyerek komşu kızıyla yoğuşmalı kombi'nin altında test yapıyodum. Ne hikmetse kızın ahını mı aldım bilinmez, o gün bugündür test sürüşüne bile çıkamadım. Halbuki motorlu taşıtlar vergimi aksattığım olmamıştır ya neyse ben şimdi Youporn'a giriyorum 1o.1o AM gibi yataktayım, beklerim...

Resimdeki Sanatçı : İzzet Altınmeşe

8 Kendini Yoran Yorumcu:

vA_niLLa dedi ki...

Kolay gelsin...

Anken Stein ©8ex-en8 dedi ki...

haha teşekkür ederim :))

Adsız dedi ki...

bende anneme "ben nasıl oldum" dedimde kafama bir tane vruyordu ya da "büyünce öğrenirsin sus şimdi televizyon izliyorum" derdi.
Ben de insanlar nikahlandıktan sonra o malum romantik dansı ederken oluyor zannediyordum.

Neyse..
Belki bugün 23.58'de falan dünya yok olur :/
Kim bilir..

Anken Stein ©8ex-en8 dedi ki...

Öğrendin mi :)

Adsız dedi ki...

Kısmen :/

Anken Stein ©8ex-en8 dedi ki...

Aynen :/

DOZ BUYUCUSU dedi ki...

bence 10.10 PM de yatakta olmalısın,AM değil...

Anken Stein ©8ex-en8 dedi ki...

Haklısın :(

Tavsiye Etmem

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...