19 Ekim 2010 Salı

Facebook Yorum Meraklıları

Dün gece uyuyamama rekoru kırdım adeta. Saat 1'de yatağa girip 6'da uyumak kötü bişey demiycem çok çabuk geçti ve nedense 3 saatlik uyku yetti. Ayrıca mutlu kalktım yatağımdan. Çayımı hazırladım internetin başına geçtim, facebook'u açar açmaz şok oldum. Dün ben blogtan tanıdığım arkadaşlarım duvarına bi yazı yazdım işte siz birbirinizi tanıyorsunuz ama burda bilmiyorsunuz gibilerinden. Kardeşim dediğim bi hayvan ise bu arkadaşlara liseli ergen bana ise gerizekalı olarak hitap etmiş. Aramızda liseli yoktu ama kimin liseli olduğunu sanırım duvar yazısına yaptığı yorumla belli etti. Sen kimsin ki şerefsiz herif tanıyo musun ki o insanları da gelip yorum yazıyosun. Şimdi onun yüzünden küçük duruma düştüm moralim bozuldu. Kendisini edebiyen tarih sayfalarına gömsem de canımı sıktı it. Bunu bi insan neden yapar. Pardon insan dedim bi hayvan neden yapar. Bi de şöyle yazmış; siz buna bakmayın kızlar kendisinin deli raporu falan filan var gibi aptal saptal laflar. Halbuki aramızda blogtan tanıdığım bi abimiz de vardı. Amacı ne olabilir..? Dikkat çekmek mi..? Kendisine mesaj atıcam şimdi. Eğer böyle yorumlar yapmak istiyosa Youtube'a girsin. Şu karikatürdeki yorumlar ona yakışıyo sahiden.

Sizi uyarıyorum arkadaşlar Facebook'ta 3 çeşit yorum meraklısı insan var ve bunların hepsi kıskanç insanlar. Birbirlerini çekemeyen kişiler.

Mesela fotoğrafınız varsa facebookta ki benim resmim azdır ama başkalarından biliyorum. Yorum meraklısı arkadaşları birer örnekle açıkliim sizlere.

Helal kankama be..!, Yakışır adamıma..! gibi yorum yapanlar mutlaka sizden aynı yorumları bekler. Bu yorumu yapan adamın fotoğraflarını en azından beğenmeniz lazım yoksa sizin peşinizi bırakmaz.


Ayy birbirinize çok yakışıyosunuz..! gibi yorum yapan kızlar var mı aramızda bilmiyorum ama yapmayın. Çok sahte, banel konuşuyosunuz çünkü. Yakışmadıklarını onlarda biliyor. 2 gün sonra fotoğraf değişiyo başkasının elini tutarken çekilmiş bi resmin altına yine aynı yorumu yapmak komik duruma düşürüyo sizleri.

Son yorum meraklısı arkadaşlara örnek ise bugün yazıma yorum yapan şahsiyetsiz insan tiplerini verebiliriz. Bencildirler, kıskanırlar, kendilerini ön plana çıkarmayı isterler. Sizi arkadaşlarınız önünde küçük düşürebilirler. Yavşaktırlar vs...

Mutluluğumu bozdu it. Neyse bugün bi parça rastladım. Alors On Danse'ı biliyorsunuzdur. Bu da onun canlı senfonik versionu. Bence güzel olmuş...

25 Kendini Yoran Yorumcu:

Büşra Bayram dedi ki...

Ben şahsen görünce şok olmadım. Dikkatleri üzerine çekmeye çalıştığı bariz belliydi. Kaldırmakla en güzelini yaptın. Bence abartma durumu daha fazla :) Facebookta olur böyle şeyler, doğaldır.

Mystery dedi ki...

çok genelliyosun konuları bazen beee hemen etiketi yapıştırıyosun yanii. yorum konusunda mesela

Anken Stein ©8ex-en8 dedi ki...

Hayal Meyal : Sende olanları bilmiomuş gibi xD

Mystery: Bişi dicem ama inan böyle bi yorum yapıcagını tahmin etmiştim senin.

Mystery dedi ki...

ehehhe nerden tahmin ettin bee çok yorum yapan bi tipim mi var :))

Anken Stein ©8ex-en8 dedi ki...

yazılarında bahsediodun xD

Mystery dedi ki...

aklıma bi tanesi geldii facebookta bile kimse bana yorum yapmıyo bu aralar gibi bi şey yazmıştım ahahha çok komik :))) unutmamış da yaaa :))

Anken Stein ©8ex-en8 dedi ki...

evt xD

tinker dedi ki...

bu kategorize ettiğin üçlü sete bende katılıyorum harbi böyleler..benim mesela facede sadece üç resmim var oda ben değilim önceden koyardım sonra yorumlardan sıkıldım ardlı ardsız niyetlilerden şimdi öle..yani salla pabucumun gerizekalısını ya niye takıyosunki hödükcan işte dengesiz şahsiyet..şimdi bu benim yorumum hangi kategoriye girdi merak ettim:)

Anken Stein ©8ex-en8 dedi ki...

üçü set ahaha.

tinker dedi ki...

:))

Anken Stein ©8ex-en8 dedi ki...

yanlış olmuş ya neyse üçlü set diicektim :)

Angel dedi ki...

Facebook Kullanmıyorum !

Anken Stein ©8ex-en8 dedi ki...

ya tabi bilmem mi... xD

Angel dedi ki...

Tabi Ki Kapalı Suan Belkı Bakarsam Acar Bakar Kaparım :)

Anken Stein ©8ex-en8 dedi ki...

kapamak için bütün herkesi silmek gerekio xD

Adsız dedi ki...

Mutluluğun bozulmuş, geçmiş olsun.

Anken Stein ©8ex-en8 dedi ki...

sağol :(

Hazel dedi ki...

güzel kategorize etmişsin :) tebrikler.

Anken Stein ©8ex-en8 dedi ki...

xD

Anken Stein ©8ex-en8 dedi ki...

Sağol bazı olayları çok güzel çarpıtmışsın kendine göre yorumlamışsın, paranoyaklık liseli ergenlik budur işte. Sen yoluna ben yoluma KARDEŞİM.

TuTsİ dedi ki...

silmişsin galiba göremedim öyle birşey ama bildiğin gibi it çoktur ite çomakta çoktur ver çomağı itin ağzına eğlensin it oğlu it...
Sallamayacaksın itleri bozmayacaksın moralini sil engelle ama uğraşma inan o gibilere en iyi şey umursamamak deli oluyorlar makatlarındaki sinir uçları genleşiyor kesin basur olurlar,azdıkça seni anarlar siktiret gitsin

Anken Stein ©8ex-en8 dedi ki...

az önce buraya yorum yazdı ama yaptıgı 2 yorum da Allah tarafından mı bilmiorum artık orasını görüntülenmiyor yazdıkları.

LieLLa dedi ki...

Neleri kaçırmışım ben böyle? :P
Şu feysbuk olaylarına çoğ gülüyorum ben yıa... :P

Anken Stein ©8ex-en8 dedi ki...

facebook işte adı gibi.

AgReSsiF PoLLyaNNa dedi ki...

Neden sen kendini küçük duruma düşmüş hissediyosunki? Kimin ne olduğu ortada. O yorumu okuyunca hiç sallamadım ben, sende boşver gitsin..

Tavsiye Etmem

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...