8 Ekim 2010 Cuma

Hayret Verici

Haydi Çocuklar Uykuya..! temalı filmler akşam saat 10 itibariyle yayına sokulacak biliyorsunuz. Hıncal Uluç'un bahsettiği başbakan'ın çılgın projesi kesinlike bu olmalı. Çocukları erken yatağa gönderip karı-koca daha fazla zaman ayırsınlar da 3 çocuk ve fazlasını yaparlar umuduyla gerçekleştirilecek bi proje bu. Çılgın olan görüntüleri size HD kalitesiyle açıklamak isterdim ama hiç gerek yok ki zaten bunu Fatmagül bacımız ve diğerleri sağlıyo.

Sen saat 8'de Kurtlar Vadisiyle çocuklara şiddeti aşıla, Fatmagülle tecavüz'ü zihinlere kazı sonrada saat 10 olunca de ki çocuklara haydi çocuklar uykuya..! Ne görücek çocuk rüyasında..? Sahiden de çocuklar duymuycak artık bazı şeyleri ve işin en ilginç olayı da Çocuklar Duymasın dizisinin saat 11'de bitiyor olması. Artık bazı şeylerin önüne geçmek zor gibi. Gerçi asıl amacın çocuklara daha sağlıklı bir yaşam sürdürülmesi ama televizyonlarda bunlar varken pek sağlıklı olucağını sanmıyorum. Hadi televizyonu engelledin ya internet n'olucak. Ben çocuk olsam internetten izlerdim bazı şeyleri. Ebeveyn zaten çocuğu uyudu bilip serbest bırakıyor. Yani iş senin benim dememle olmuyo malesef. RTÜK'ün yaptıkları işler sahiden hayret verici.

Star'da Hayrettin diye bi program başladı. Talk-Show tadında akıllı tv videolarını sunuyorlar bizlere. Genelde Facebook'ta popüler olan videolarla geçiyo program ama gerçekten böyle bişeye ihtiyaç vardı. Ekşi sözlük yazarı olduğum halde bunu diyebiliyorsam ne mutlu. En azından nelere güldüğümüzü güldürecek bi program var artık televizyonda. İlk hafta olmasından kaynaklanan biraz fon eksikliği vardı sunumda. Sunucu da isminden bildiğiniz gibi Jim Carrey'nin Türk modeli Hayrettin Karaoğuz. Ben programın formatını beğendim açıkcası. Bunları facebook'ta paylaşıp gülen insanlar şimdi neden televizyonda görünce iğrenir anlamam. Artis amcayı çıkararak gönlümde şimdiden taht kurdu onuda belirtmeden geçemiycem...

23 Kendini Yoran Yorumcu:

miss şizoid dedi ki...

youtube yasağı kadar saçma bir şey varsa o da budur...kim gerçekten bununla çocukları engelleyebileceğini düşünebilir ki:s

Anken Stein ©8ex-en8 dedi ki...

youtube yasağı bana göre doğru ama :)

vergisini vermeyeni baş tacı etmiyelim ;)

Mathilda. dedi ki...

Hayrettin Karaoğuz'u beğenirim.Yeni bir program yaptığını senden öğrendim.Tv konusunda bugünlerde pek haşır neşir diilim.Umarım bir gün izleme şansım olur.

miss şizoid dedi ki...

"Ankara Cumhuriyet Savcısı Kürşat Kayral’ın, Nöbetçi Sulh Ceza Mahkemesi’ne başvurarak Atatürk’e ‘Turko Maymun’ diyerek hakaret edilen bir video bulunan Youtube.com’a erişimin engellenmesini istemesi üzerine, siteye erişim durduruldu."
kapatılma sebebi bu...

Adsız dedi ki...

''Ekşi sözlük yazarı olduğum halde bunu diyebiliyorsam ne mutlu.'' ==> reklam kokan cümleler bunlar genççç =)))

Anken Stein ©8ex-en8 dedi ki...

mathilda : benimde izledigim yokta açık olunca tv dikkatimi çekio

miss şizoid : http://pdfdergi.com/8450/turkiye%E2%80%99nin-youtube%E2%80%99a-vergi-cezasi/

bak öylesine girdim bi yere tak bu çıktı. o dediğin 18 ay öncesinden kalma ;)

kafasi karisik hatun ; valla reklam mı bilmem ama orda genelde hiç bişeyi beğenmezler.

Adsız dedi ki...

mükemmelliyetçi insanları hiç sevmem nedense mükemmellik sıfır kusur bana cok ütopik gelmiştir.he bu demek değilki ekşiyi okumam takip etmem.ama şu da var ki orda sdce yazmış olmk için ve de eleştrmek için yazan boş adamlarda mevcut.

Anken Stein ©8ex-en8 dedi ki...

Negatif eleştiri yeteneği ordan bulaştı bana malesef...

Adsız dedi ki...

bu konuda söylenck cok sey varda surda ozene bozene yazmıs oldgn postunun içine etmiş olmiim çenemi kapatym ben en iisi sevgili sözlük yazarı;))) not: valla şakaydı bak herhangi bi iğnelemede bulunmadım =)

Anken Stein ©8ex-en8 dedi ki...

Orda bazı konular hakkında yorum yapmıyorum çok istediğim halde. Sevmiyorum artık ekşiyi. Siyaset, futbol ve seks...

Sözlük devri bitti demiycem ama ekşi bitti.

Alınmadım ki alınmam zaten sözlerinden de ama neden öyle dedin merak ettim. Anlamadım sonuç olarak.

Adsız dedi ki...

tam olarak anlıyamadıgın ve acıklamamı ıstedgn nokta neresıyse belrtırsen aydınlatmaya calısırm elmden geldgnce ok

Anken Stein ©8ex-en8 dedi ki...

Reklam kokan hareketler..?

Adsız dedi ki...

bende konu içeriğiyle alakalı bişeye takldgnı dusunerek hazırlıyodum kendmı tarafından gelecek sert bi eleştiriye=) bu cümleyi kurmamda herhangi bi art niyet yok sdce bi takılmaydı,yazını okuyunca dikkatimi çekti satır aralarında ekşide yazdgndan bahsetmen ve dedim suna bir takılym,ama yanlıs anlasıldysam özür dilemesini de bilirim kusura bakma anlaştık??yorum yaparken dha dikkatli olmam gerek sanırım.

Anken Stein ©8ex-en8 dedi ki...

yuh tamam dur nerelere vardı konu :)) gül bi ya sakinleş. ben anlamadım olayı 3 tane yedik az önce bilio musun ağır geldi :)

miss şizoid dedi ki...

kapatılma sebebi benim dediğim...sonrasındaki tepkilere karşı Binali Yıldırım'ın safsatası o vergi ödemiyor bilmem ne...zaten youtube google'a ait.vergi cezası olsaydı sebep, onu da kapatırlardı...niyetlerine göre kapatıp sonra kılıf bulmak onlarınki.benim tepkim her türlü sansüre.otokontrol yoksa kişi de bir yolunu bulur,yapar yapacağını.

Adsız dedi ki...

ayy ne biliym bee ciddi adam havalrnda sorgu suale cekılnce tırstım ala ala gelme ustumee korktm dha kolay kolay yorum yazmam hıhhh =))

Anken Stein ©8ex-en8 dedi ki...

@miss şizoid Sansür diye bir şey yok. Neden sansür olsun kim söylüyor size bunları. Saçmalamayın lütfen.

Neyin sansürü olucak Allah aşkına.

Bak aynı sorunu Facebook ve Google'la yaşadı. Yalnız google ve facebook naptı ödedi vergisini geçti. Bi tek youtube değil vergi ödemeyen. Mesela grooveshark gibi müzik içerikli paylaşım sitelerini düşün. Neyi sansürlüyceksin burda. Ne var sansürlenecek. Ortada sansür denilen bişey yok. Tartışılıcak bi konu değil.

Bunlar Norveç'e bilmem kaç milyon dolar vergi verirken Türkiye'ye gelince vergiden kaçıyorlar.

Ha sen illa diyosan sansür var hala benim gibi yap;

208.67.222.222
208.67.220.220

@kafasikarisihatun : dur be gitme daha dövcektim ben seni :)

miss şizoid dedi ki...

adamın biri Atatürk videosundan dolayı mahkemeye vermeden önce niye kapatılmadı madem sebep vergiydi.vergilerini ödemediklerinden dolayı cezalandırılmasın demiyorum farkettiysen.her neyse konu fazla uzadı zira senin yazınla da alakası kalmadı...iyi geceler

Anken Stein ©8ex-en8 dedi ki...

Şuan aynı şeyi Facebook'a da yapıyolar Atatürk'e hakaret ve çocuk pornosu iddiasıyla. Bunun amacı da azıcık daha para yontmak.

Bak eğer burdan bişey kazanıyorsa bi şirket vergisini vericektir. Bütün ülkelere veriyo da bize geldiginde mi vermiycek hadi ordan derler adama ve doğrudur. Derhal burda bi merkez büro açmalılar.

benimde bu konuda diyeceklerim bu kadar sert oldyusam ksra bakma ama bu konuda hassasım.

AD dedi ki...

Hayrettin'e ben gülmedim açıkçası o programında tutacağını pek zannedmiyorum.Hee umarım beğenilir, izlenir ülke bir alternatif bir program daha kazanır.

Anken Stein ©8ex-en8 dedi ki...

Benim beğenme sebebim nelere güldüğümüzü göstermesi.

Osmantan Erkır'ınkinden biraz daha farklı ama bunu o yönden başarılı buldum.

Öncülüğünü yapan kadim dostumuz Okan Bayülgen ;)

Sözlüklerde eleştirilmesinin büyük nedeni de bu aslında :)

wimparella dedi ki...

saç stilini değiştirirse biraz daha orjinal olabilir belki.

Anken Stein ©8ex-en8 dedi ki...

Ona nerden takıldıysan :)

Tavsiye Etmem

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...