28 Ekim 2010 Perşembe

Ödüllü Sosyal Mesaj

Bugün çok saçma bi gün. Rüyamda Dış İşleri Bakanı Ahmet Davutoğlu beni çağırdı. Aynen şu kelimeleri sarfetti; ''Ak Partide artık istenmiyorsun. Eşyalarını topla ve burdan git.'' Sonra devreye Başbakan girdi. Yanımıza geldi. Bütün Ak Parti aleyhine yaptığım yorumları ikiside biliyordu. Fakat nedense Tayyip amcanız ''aslında o öyle demek istemedi'' deyip korudu beni. Sonra odasına çağırdı. Oda da 2 kişi vardı. Michael Jackson'un 8o'lerdeki hali ve Tony Montana karşımdaydı. Michael Jackson o siyahi ama tatlı haliyle sürekli gülümsüyordu ama konuşmuyordu. Tayyip bana sarıldı yaklaşık 30 saniye sürdü. Tayyibin gözleri parlıyordu. Bazen yeşil bazen ise maviydi. Kendimi İçlerindeki İrlandalı gibi hissettim ama hiç sesimi çıkarmadım. Aklıma ödenecek kredi borcum geldi ama nedense ne bana iş bul dedim ne de para ver diyebildim. Tony Montana ile odadan ayrıldık. Kendisi bana sigara uzattı, normalde sigara karşıtıyım ama sırf rezil olmamak için aldım. Dumanıyla haç işareti yapıyordum. Bana oha çekti, gülümsedim. Arka fonda ise aynı bu şekilde Sou Maria çalıyordu. İlginçti. Rüya bittiğinde hemen uyandım. O yüzden aklımda kaldı.

Saçmalıktan kurtulmak için televizyonu açtım. NTV Spor'un ekrana çıkardğı yeni manken adaylarını süzdüm. Sonra NTV'ye geçtim. Gerçekten artık sıkıldım bu iki kanalın saçmalığından da. Sürekli aynı konular ve konu gündem değiştirmekte profösyonelleşmişler. Dün daha Kürt sorununu konuşurken bugün Türban'ı konuşmaları, sıktınız artık gerçekten deyip NTV'yi uzun bi süre açmama kararı aldım. Nasıl 1 senedir Beyaz Show izlemiyorsam NTV'yi de 1 sene izlemeyebilirim.

Kanalı değiştirdim. Şimdi hatırlamıyorum neresi olduğunu ama apaçi dansı yapmaya çalışıp beceremediklerini de görünce kapadım televizyonu. Bıktım artık sahiden. Kolbastı, apaçi dansı derken sıradaki neyse gelsin artık dayanamıycam çünkü. Bilmemnenin suçu ne..? gibi yorumlarda sıktı. Her lafın sonuna bunu koyup da espri yaptıgını sanan insanlar var malesef.

Burdan da bazı kişilere sosyal mesaj vermek istiyorum. İçki içmekle hava attığını düşünenler salaklar var. Yani içiyosan iç arkadaş tamam banane, yok ben dün gece şu kadar bundan içtim bir de üstüne şundan içtim gibi muhabbetler sıkıyor kusura bakmayın. Bloglarda da çok görüyorum. Ya ben dün gece kola içtiğimi söylüyor muyum mesela. Evimde inanın dünyanın içkisi var, tenezzül edipte gidip bakmam bile. Ne var ki yani nasıl ben kola içebiliyorsam alkollü içecegi de normal olarak içebilirm her an. Anlayamıyorum sizleri. Bu zaten normal bişey değil mi..? Abarta abarta dün gece ben bundan içtim demeye ne gerek var. Sanki bi tek sen alkollü içecek kullanıyosun dünyada.

Neyse işte günün mesajı da şu olsun. Yazıyla hiç alakası yok ama daha önce çok kullanılmış bir sözdür;

29 Ekim'i "balo salonlarında" değil; tarlalarda, sokaklarda, kahvehanelerde kutlayalım!!!

Az kalsın unutuyordum
™ мγdяєaм, Nikita Roxie, duyguseli,  tinker schrödinger'in kedisi, Hazel ve dedimdi, eLmyra, neslinnce  MKumsal LoveMeorLeaveMe bana blog ödülü yollamış. Kendilerine sonsuz teşekkürlerimi sunar deyip kapatırım. Normalde 15 kişiye gönderilmesi gerekiyor. Fakat takip ettiğim kadarıyla herkese gönderilmiş. Bende tüm izleyicilerime gönderiyorum. Böyle diyerekten göndermekten kurtulmuş oluyorum. Bu seferlik affedin artık. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı sebebiyle yarın bir mim yazıcam. Ne alakası warsa artık bilemiyorum. Acil çıkmam gerekiyor. Görüşmek üzere...

13 Kendini Yoran Yorumcu:

Mystery dedi ki...

ahh o içtiklerini anlatanlar yok muuuu, sıçtığını da anlatsana diyesim geliyo onlara. bi de o kısmı anlatırken sesleri bi yükselir onların. ne anlıyolar hiç bi zaman çözemedim ben. bi beceri mi sanıyolar ya da bi gariplik mi görmemiz gerekiyo anlamak çok güç. duyduğum an öldüresim geliyo o insanları. çok güzel yazmışsın sen de bu konuyu :))

pip'po dedi ki...

rüyanda ölmüş birini görürsen bi de hiç konuşmuyosa falan ruhu gelmiştir derler sana da Michael Jackson'ın ruhu gelmiş anlaşılan:D

Marion B. on the rainbow dedi ki...

evet içki konusunda katılmakla beraber bu kadar takmaya da gerek yok. yoksa onlar beklediklerinden de fazla ilgili toplarlar üzerlerinde,sevinirler falan aman diyim. ve 29 Ekim'i blogunda barındırdığın için takdir ederim yani, özellikle şu günlerde buna fazlaca ihtiyacımız varken.
Esen kal~

otomatik portakal dedi ki...

tayyip'in sana sarılıp daha sonra da gözlerinin parlaması kısmını okuduktan sonra koptum diyebilirim.

sigarayı bende kullanmam..bob dylan verse bile içmezdim sanırım(ya da bilmiyorum o an gelsin düşünürüz :P)

içki mevzusuna gelecek olursak da sana kesinlikle katılıyorum..bence biraz da ergenlik psikolojisinden kaynaklanıyor bu..sigara paketini çıkarıp "ulan bakın sigara içiyorum ben büyüdüm artık." ya da alkollü bir içeceği (ya da bazıları bildiğin gazozu) gazeteye sarıp "bak bak, içiyorum ben" deyince o kişiler büyük gibi göründüklerini, ya da diğerlerinin yanında ahkam kesebileceklerini sanıyorlar fakat bu, kendilerini küçültüp, rezil etmekten başka bir halta yaramıyor derim ben şahsen..

Hazel dedi ki...

ehe rüyaya bak , çok ilginç lan.

Bence bu insanları görmenin nedeni televizyonda, internette falan rastladığın yüzlerden olmaları.RTE'nin ise sana sarılması olayı, hiç beklemediğin birinden aldığın ani ilgi olabilir.Bilemiyorum hayatında şu son 1 hafta içinde neler yaşadın.Ama, genelde yaşadıklarınla bağlantısı vardır.

Eleştirmen kesildin başımıza.Bırak ne yazarlarsa yazsınlar.Gerçi ben de şimdi senin yazdığına karışmış oluyorum, aynı hesap.

29 Ekim'e ilgili bir mim olacaksa büyük bir heyecanla bekliyorum.

kendine iyi bak.

ferdagokturkince dedi ki...

"ek partide artık istenmiyorsun, eşyalarını topla ve buradan git" ;) çok güzel yazı olmuş. header da çok iyi duruyo onu da diyelim bu arada. sevgiler ;)

Ihlaylamur dedi ki...

Tayyip bana sarılsa -hemde 30 saniye- korkudan ölürüdm herhalde.Iyk.

schrödingerin kedisi dedi ki...

benim blogumda da ödülün vardı ama püü geç kalmışım.
ama olsun, sonsuz teşekkürü ben de üzerime alınırım vallahi acımam :P

femlemne dedi ki...

rüyan sahaneymiş:) içki meselesi gibi su yatak muhabbetleri de aynı bence gerek yok gercekten,he onları okumaktan zevk alan kesim yok mudur eminim vardır da gerek yok basit geliyorlar bna da. neyse tayyip e de dikkat et psikolojk tramva sebebin olabilir:)

Anken Stein ©8ex-en8 dedi ki...

Mystery : Acaba sıçıyolar mı..?

pip'po : Michael Jackson'ın her gün blogtaki zombileşmiş yüzünü görmekten olabilir.

Marion B. on the rainbow : Bi de facebookta profil resminme bayrak koymak yerine balkonlara assak...

memento mori..# : erkeğiz ya hani o yüzden erkeklik taslayıp içtim sanırım. sigaradan tiksinirim. sende içme...

Hazel : İlgisizlikte olabilir...

cilekperisi : teşekkürler peri ;)

Mrv. Natural : rüya işte bu gerçekte asla olmayacak şeyler olabilio ;)

schrödinger'in kedisi : yazdım bile adını ;)

femida : aaa sahi yatak muhabbeti gibi, saçma ...

Adsız dedi ki...

zuahahahahah :D
rüyaya bak ya :D
sen ünlü kisileri gör ben kimseyi görmiyem :D
keske bende öyle acayip rüyalar görsem ama hic bir bok görmüyorum
sen rüyanda gördügün sarkiyi bile hatirliyon :D:D:D:D:D

Mystery dedi ki...

ahhahaha sıçmıyo bile olabilirler doğru :)))

Anken Stein ©8ex-en8 dedi ki...

SonKralice : Nedense aklımda kalanlar hep kötü oluyor.

Mystery : hatta onlar tuvalet denilince o ne dio.? ;)

Tavsiye Etmem

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...