24 Ekim 2010 Pazar

Fotoğraf Korkum ve Hocamın Metallica Aşkı

Bir hafta önce babaannemin Merlin aşkından bahsediyordum ki bu hafta lisede müdürümüz olan hocamın Facebook'ta Metallica'nın konserler görüntülerini paylaştığını gördüm. Hocam aynı zamanda dedemin ilk okuldan sıra arkadaşı olur. Siz düşünün artık kaç yaşında olduğunu. Şuan kendisinin özel okulu war. Demek insan özel okula sahip olunca Metallica bile dinleyebiliyor. Ben sewmem Metallica, bu postu okurken de bunu dinlemenizi istiyorum ;  Philip Glass - Metamorphosis Ağır kaçabilir sonuçta gece yazılmış bi yazı bu.

Bugün eski resimlerime baktım, en son doğru düzgün fotoğrafımı 2 sene önce çekilmişim. Facebook'ta soruyolardı meraklı insanlar, fotoğraf albümünü ne zaman açıcaksın, görmek istiyoruz derlerdi. Halbuki size ne. Anlayamıyorum aslında, yani ben kimseninkine bakmam, girerim, beğendiğim video olursa paylaşır çıkarım. Kimse de beni dürtmez. Belki de sizden daha fazladır ordayım ben 4 sene oldu, 4 senede 1 kişi dürtmüştür. Eziklik gibi hissettim bunu söyleyince ama diğer türlüsü zaten bana komik geliyor. Twitter'da söylemiştim bunu bi ara; Face'de dürterler, Msnde titretirler, yanlarında olsam ellerler mi diye..? İnsanlar gerçekte yapamadıklarını sanal da yapmaya çalışıyor herhalde. Neden resim çekilmiyorum bunu merak ediyordunuz sizde değil mi..? 2 sene önce fotoğraf makinemi ona verdim hediye olsun diye, onu bilmiyorum ama ben yalnız başıma pek fotoğraf çekilmezdim, sevmem de. Onunla çekilirdik işte. O gün bugündür çekilmiyorum. 2o sene sonra çocuklarım bana sorucak; baba neden senin resmin az..? Ben söyleyemiycem tabi bunu. Aptal saptal 2-3 fotoğrafım var işte. 4 sene önce bi korku filmi çekmiştik kardeşimle. Yüzümüzü boyamıştık. Gerçekten çok çirkindim o gün ben bile kendimden korkmuştum. O resmi paylaşmak istedim sizlere...


Aslında size bir şey söyleyeyim mi artık resim çekilirken korkuyorum. Aynaya bakıyorum kendimi beğeniyorum, gidip makineyi elime alıp resmi çekiyorum ama onu kaydetmeden siliyorum. Aynalar bana yalan söylüyor.

25 Kendini Yoran Yorumcu:

Adsız dedi ki...

resimde güzl yda yakışıklı çıkmak bna göre önmli deildir,sncta foto çeknmenin ilk amacı ileride geçmşten bi anı kalmasıdr tbi bu bnm fikrim

Nikita Roxie dedi ki...

"Face'de dürterler, Msnde titretirler, yanlarında olsam ellerler mi diye..?" :D:D
Fotoğraflar bir nevi geçmişin aynası.Bence gereksiz yere sürekli profil cekmektense(öyle yapanlara lafım) evinde bile olsa sonucta bir gün o evden gideceksin yada tasınacaksınız,esya değişimi olacak v.s. en önemlisi sen değişeceksin.Yüzün,saçların,sakalın ve birçok örnek.Aralıklarla arkadaşlarınla veya ailenle güzel pozlar çekilmek güzel olur.İsterdim ben böyle bir şeyi.Geleceğe anı kalması.Şimdime anı kalan mutlu bir kare..:)

LieLLa dedi ki...

Abareyyy. O fotoğrafda ne öyle, kardeşinizle baya ilerletmişsiniz bu korku işini. =|

Entel Karınca dedi ki...

Son cümleyle işi bitirmişsin sen. Bayıldım doğrusu.. Fotoğraf çekmek bir nevi geçmişin izi olarak kalıyor aklında..
Hoca'nın metallica aşkına şaşırdım :D Şarkı güzelmiş..

Entel Karınca dedi ki...

Son cümleyle işi bitirmişsin sen. Bayıldım doğrusu.. Fotoğraf çekmek bir nevi geçmişin izi olarak kalıyor aklında..
Hoca'nın metallica aşkına şaşırdım :D Şarkı güzelmiş..

Mystery dedi ki...

bu tema beni mahvetti yaaaa okuyana kadar anam ağladı, gözüm çok yorulduuuu.

aynalardaki görüntün asla çıkmaz zaten makinada ben de sinir olurum. fotoğrafının da korku filmlerinde kullanılabilitesi var :))

Neşe dedi ki...

Müdürün ruhu genç beyler. Babaannenin de öyle. Ben de ilerde eğer kırış buruş olacağım günleri görebilirsem, onlar gibi olmak isterim şahsen. "Yine romatizma tuttu" diyerek bütün gün elinde kumanda tv başında, emekli maaşıyla geçinen bir bunaktan fazlasını olmak istiyorum çünkü. Tabi umarım o günleri görmem, o da ayrı bir mesele.

Şarkı güzelmiş, resmi de sevdim ben. Ayrıca fotoğraf çekmeyi/çekinmeyi de severim. Biraz yaratıcıysa insan, güzel kareler çıkabiliyor ortaya. Sorun güzellik değil, bakış açısı. "Ben çirkin olduktan sonra fotoğrafın güzel olma ihtimali yok" diyorsan da, aksini ispatlayabilirim sana. Ve sanırım ayna daha güzel gösterdiği için günümüz gençleri aynadan fotoğraf çekiliyor.

Ayrıca, bloguna girdiğim gibi Johnny Depp'le gözgöze gelmem de çok hoş oldu doğrusu.

Anken Stein ©8ex-en8 dedi ki...

kafasi karisik hatun : haklısın evt ama o yüzden söylemedim. korku şeysi olduğu belli olsun die :)

Nikita Roxie : sorsana bi evde oturmaktan arkadaş war mı die ;)

LieLLa : korkma korktuça sıra sana gelir ;)

νιşηє çüяüğü : kadınlar bu işi iyi bilio. sürekli makine ellerinde gezerler.

Mystery : canım bu temayı fazla izleyi gelmesin die yaptım okumussun gerçi de. biz bize iyiyiz sonra olay büyüyo. sevmiorum :)

JG ~ : o günleri görmeyi istememen ürkütücü oldu :(

Anken Stein ©8ex-en8 dedi ki...

Neden kadınlar fotoğraf manyağı bunu düşünücem :)

Ihlaylamur dedi ki...

Gözler parlamış, sis falan var. Resim çok dehşet olmuş bence.

Anken Stein ©8ex-en8 dedi ki...

Sis sahte aslında :)

Ihlaylamur dedi ki...

Yinede dehşet ama :D

Anken Stein ©8ex-en8 dedi ki...

hehe daha çok war öyle de korkarsın :)

Ihlaylamur dedi ki...

Merakla bekliyorum !

Anken Stein ©8ex-en8 dedi ki...

aaa peki tamam bidahikine ekleriz ;)

DOZ BUYUCUSU dedi ki...

philip glass sevgisi ...

Anken Stein ©8ex-en8 dedi ki...

sayende...

otomatik portakal dedi ki...

3 yıldır feysteyim. ve dürtmenin ne demek olduğunu bu yaz öğrendim.. yani daha doğrusu "7 kişi sizi dürttü, 8 kişi sizi dürttü." yazıları bir gün dikkatimi çekti ve yahu bu neymiş diye sorduğumda arkadaşım söyledi "dürtüyorlarmış"..

fotoğraf çekmek benim için bir eğlencedir.. çok gezdiğim için genelde gezdiğim yerleri çekerim.. özellikle eski evler hoşuma gider..

fotoğrafını da beğendim..

Anken Stein ©8ex-en8 dedi ki...

erkekler.

Adsız dedi ki...

Yeminle resmi görünce korktum. Yüreğim hop hop etti... :|

Daha eli yüzü düzgün bi fotoğrafı yok mu evladım senin?

Anken Stein ©8ex-en8 dedi ki...

war war da öyle çekilmek güzel değil :(

Adsız dedi ki...

hı hııı evet bizi korkutmak daha eğlenceli(?) :)

Anken Stein ©8ex-en8 dedi ki...

;) daha serti war onların ...

eLmyra dedi ki...

onunla beraber foto çekilme olayına hasta oldum ben yalnız.. ne biliim, değer veriyosun işte ama sonuç yine aynı.. aman..

Anken Stein ©8ex-en8 dedi ki...

boş hepsi.

Tavsiye Etmem

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...